Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Öztürk Uslu 4 yılın ardından dizilere Fox TV ekranında dönüyor!

Sinem Öztürk Uslu 4 yılın ardından dizilere Fox TV ekranında dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Sinem Öztürk Uslu katıldı! Fox TV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey, iyi reytinglerle yoluna devam ediyor. Dizinin evliliklerin ve boşanmaların iç yüzünü anlatan hikayesini özellikle kadın izleyiciler çok beğendi. Bu sayede salı akşamları iyi sonuçlar alan dizi, yeni sezonun iddialı projelerinden birisi olarak görünüyor.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Gökçe Eyüboğlu gibi önemli kadın oyuncuları bir araya getiren dizinin kadrosuna bir başka kadın ünlü daha katılacak. Sinem Öztürk Uslu’nun uzun bir aradan sonra dizi setlerine Evlilik Hakkında Her Şey ile döneceğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

2007 yılında bu yana hem dizi hem de sinema filmlerinde yer alan oyuncu, 1985 yılında dünyaya geldi… 2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile evlenen oyuncu, son dönemde projelerde yer almıyordu.

Sinem Öztürk Uslu 4 yılın ardından dizilere Fox TV ekranında dönüyor! 7

Arka Sıradakiler isimli dizideki Gamze karakteri ile akıllarda kalıcı olan Sinem Öztürk Uslu; Huzur Sokağı, Kiralık Aşk, Paramparça gibi yapımlarda da iyi performanslar ortaya koydu.

En son 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Mahperi Hatun karakterini canlandıran oyuncu 4 yılın ardından yeniden setlere dönüş yapacak.

Dizinin 2 Kasım akşamı yayınlanacak 7. bölümünden itibaren Melisa Önal karakteri ile ekranda izleyeceğimiz oyuncu, hayranlarını da memnun edecek.