Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal kararını verdi, doktorluktan polisliğe geçiş yaptı!

Sinem Ünsal kararını verdi, doktorluktan polisliğe geçiş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 2 sezon süren Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile büyük ilgi gördü. Oyuncu için kariyer çıkışı yaşadığı bu yapım büyük bir dönüm noktasıydı… Sinem Ünsal’ın bu başarılı çıkışının ardından, tiyatro sahnesinde Aydınlıkevler isimli oyunla yer alması da kendisini geliştirme noktasında attığı güzel bir adım olarak öne çıktı.

Bir süredir tiyatro oyunuyla sahnelerde yer almakta olan Sinem Ünsal, yeni dizi seçimini de yaptı. Kendisine gelen birçok proje arasında iki gizli polisin hikayesinin anlatıldığı diziyi tercih eden oyuncu, yakında yeni rolü ile setlerde yer almaya başlayacak.

Yaz ayları için düşünülen projede Halit Özgür Sarı ile başrolü paylaşacak olan Sinem Ünsal, bu sezonun başında Elbet Bir Gün isimli dizi ile deneme yapmış ama bu proje sadece 6 bölüm devam edebilmişti. Dizi hayranlarının hala Mucize Doktor’daki Nazlı karakteri ile hatırladığı oyuncu, şimdi yeni rolü için hazırlıklara başladı.

Sinem Ünsal kararını verdi, doktorluktan polisliğe geçiş yaptı! 8

Gizli bir polis karakteri ile yakında izleyicilerin karşısına çıkacak olan Sinem Ünsal için bu proje de önemli bir deneyim fırsatı olacak. Naz ile Pamir karakterlerinin hikayesinden fazla bir detay yok, ancak aksiyon dolu sahneleriyle yeni dizinin ilgi çekmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sinem Ünsal kararını verdi, doktorluktan polisliğe geçiş yaptı! 9

Naz karakterinde Sinem Ünsal ve Pamir olarak da Halit Özgür Sarı’nın nasıl bir dizi çifti olacağı konusu da merak edilen bir başak detay… Bakalım iki genç oyuncu iyi bir enerji yakalayıp da güçlü bir partnerlik süreciyle diziyi öne çıkartabilecek mi?

Dizinin Haziran ayında yayına başlaması bekleniyor ve bu nedenle de ön hazırlıklar yapılmaya başlandı. Mayıs ayında ekibin sete çıkması planlanıyor… Dizinin hikayesinin de bir hayli etkileyici olacağına yönelik ön bilgiler var.