Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal, Mucize Doktor’un başarısını hayal bile edemedi!

Sinem Ünsal, Mucize Doktor’un başarısını hayal bile edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni programı Kamera Arkası, Beyza Şekerci’nin sunumuyla ekrana gelmeye devam ediyor. Pazar günleri yayınlanmakta olan programda kanalın en başarılı yapımı olan Mucize Doktor dizisinin setine konuk olundu. Nazlı, Tanju, Beliz ve Güneş karakterlerine hayat veren; Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan ve Korhan Erduran ile röportajlar yapıldı.

Dizinin ilk sezonu 28 bölüm olarak yayınlandı ve büyük de başarı elde edildi. Nazıl karakterine hayat veren Sinem Ünsal, performansı ile göz dolduran isimlerden birisi. Oyuncu, Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez ile de iyi bir uyum yakaladı.

Senaryoyu ilk okuduğu andan itibaren projede yer almayı çok arzu ettiğini söyleyen Sinem Ünsal, bu kadar büyük bir başarıyı ise beklemediklerini itiraf etti.

Kamera Arkası programının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, dizisi hakkında şu detayları verdi: “Senaryoyu okudum önce, sonra orijinaline baktım, 2 bölüm ve çok etkilendim. ‘Kesinlikle içinde olmak istiyorum’ dedim. Şu anda elde ettiğimiz başarıyı elbette tahmin edememiştik.

Böyle bir şeyi hayal edememiştik. Ama hiç önemli değildi. Çok güzel yazılmıştı, çok hassas bir konu. Kimseyi rencide etmeden işlenmişti. İçinde olmak beni mutlu edecek diye düşündüm. Sonuç ne olursa olsun olmalıyım dedim ve oldum.”

Mucize Doktor dizi setinden görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.