Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu sıra dışı bir dizi ile herkesi şaşırtacak!

Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu sıra dışı bir dizi ile herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon hazırladığı en gizemli dizilerden birisi de Elbet Bir Gün… Son Yaz ve Uzak Şehrin Masalı dizileri ekrana veda edecek. Önümüzdeki hafta yaşanacak bu iki vedanın ardından ise Elkızı ile Elbet Bir Gün dizileri izleyicilerle buluşacak.

Ekim ayının son haftası ilk bölümü yayınlanması beklenen Elbet Bir Gün’ün fragmanı paylaşılınca dizi hayranları çok farklı bir hikayenin gelmekte olduğunu anladı. İki sezon süren Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakteri ile büyük bir çıkış yapan Sinem Ünsal çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Gel Dese Aşk ve İyi Aile Babası isimli dizilerde başrolde yer alan Şebnem Bozoklu, her iki yapımın da kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı. Ünlü oyunu yeni sezonda yeni bir rolle daha güçlü bir şekilde ekranda kendini gösterecek.

Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu sıra dışı bir dizi ile herkesi şaşırtacak! 9

Elbet Bir Gün dizisinin fragmanına yapılan yorumlar izleyicilerin beklediğinin üzerinde bir projenin geldiğini gösteriyor. Fragmanı çok heyecanlı bulen dizi hayranları, “Sıra dışı bir diziye benziyor. Umarım başladığında reyting kurbanı olan diziler arasına katılmaz” diye yorum yaptı.

Şebnem Bozoklu ile Sinem Ünsal’ın abla – kardeş karakterlerine hayat vereceği diziyi çok beğendiklerini belirten izleyiciler, güzel bir yapımın geldiğini ve sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu sıra dışı bir dizi ile herkesi şaşırtacak! 10

Birçok dizi hayranı ise Fox TV projesi olması nedeniyle tedirginlik de yaşıyor. Kanal yönetiminin dizilerin performansı biraz düşünce hemen yayından kaldırma politikası nedeniyle, “İnşallah kısa sürede final yapmaz” şeklinde yorumlar arttı.

Sinem Ünsal’ı yeni rolde izlemeyi çok isteyen dizi hayranları, Feride karakterini merakla bekliyor. Şebnem Bozoklu’nun Nesime olarak yer alacağı dizide Burak Yamantürk ise Mehmet olarak ekranda yerini alacak.

Kapadokya’da geçen hikaye birçok dizi hayranını şimdiden çok meraklandırdı. Hikayenin gizemli yönleri çok fazla ve Elbet Bir Gün isimli dizi de senaryosu nedeniyle çok dikkat çekti.

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride ve Nesime ise kayıptır. Gazeteci Murat Güven’in olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu sıra dışı bir dizi ile herkesi şaşırtacak! 11

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.