Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinde Özge Gürel ile Kaan Yıldırım adına iki büyük şans!

Sipahi dizisinde Özge Gürel ile Kaan Yıldırım adına iki büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İddialı bir hikaye ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu ile Sipahi dizisi yakında Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Dizinin çekimlerine başlandığı ve ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Hem Kaan Yıldırım hem de Özge Gürel hayranları, dizinin çekimlerinin başlamasından çok memnun.

Bir istihbarat ajanının hikayesini konu alan dizinin aksiyon dolu sahneleri ile büyük ilgi çekmesi bekleniyor. İlk önce Kaan Yıldırım senaryoyu okumuş ve çok beğenmişti. Sonrasında da arkadaşı Özge Gürel’e tavsiye etmiş ve o da rolü kabul etmişti. Bu süreç, iki oyuncunun iyi bir arkadaş ve dost olmalarının sonucunda yaşandı.

Yani Sipahi dizisinin başrol oyuncusu Kaan Yıldırım, partneri olarak arkadaşı Özge Gürel’i istediğini de bu şekilde göstermiş oldu. Dizinin başrolünde birbirlerini eskiden tanıyan ve iyi bir iletişimleri bulunan iki başarılı ismin yer alması büyük bir avantaj olarak gözüküyor.

Sipahi dizisinde Özge Gürel ile Kaan Yıldırım adına iki büyük şans! 8

Hem Kaan Yıldırım hem de Özge Gürel, güvenlik temalı bir dizide istihbarat ajanı ve polis rolleri ile ekranda farklı bir portre çizecek. Korkut Ali Türkoğlu karakterinde izleyeceğimiz Kaan Yıldırım, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli saha ajanlarından birisi olarak öne çıkacak.

Özge Gürel ise komiser rolüyle polis olarak yaşanan olayların üzerine giden ve kararlılığı ile bilinen bir karakteri canlandıracak.

Türkiye için açık tehdit haline gelen karanlık bir güce karşı, İstihbarat Teşkilatı’nın cesaret ve fedakarlıkla verdiği mücadele temasını daha önce Teşkilat isimli TRT1 dizisinde de görmüştük.

Sipahi dizisinde Özge Gürel ile Kaan Yıldırım adına iki büyük şans! 9

Bu noktada hem Teşkilat hem de Sipahi dizilerinin ana çıkış noktaları, Türkiye’nin dış tehditlere karşı istihbarat elemanlarının yaptığı karşı hamleler olarak öne çıkartılıyor.

Teşkilat dizisinde de olduğu gibi Sipahi dizisi de milli duyguları öne çıkartan bir proje olması nedeniyle başarı şansı yüksek gözüküyor. Başarı şansını artıran ikinci nokta ise başrol ikilisinin iyi bir arkadaş olması.

Özge Gürel ve Kaan Yıldırım partnerliğinin gücünün Sipahi dizisini de reytinglerde yukarıya taşıması bekleniyor.