Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinin Ezgi’si nasıl birisi? Başak Gümülcinelioğlu herkesi şaşkınlığa uğratacak!

Sipahi dizisinin Ezgi’si nasıl birisi? Başak Gümülcinelioğlu herkesi şaşkınlığa uğratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi isimli dizi 12 Aralık Pazartesi akşamı Show TV ekranında başlıyor ve bu süreç Başak Gümülcinelioğlu için de çok önemli bir dönemi başlatacak. Sipahi dizisinin en güçlü kadın karakteri olarak Ezgi’yi izleyeceksiniz. İşte bu etkili kadın karakterini canlandırmak da Başak Gümülcinelioğlu’nun kariyerindeki yeni dönemi başlatmış olacak.

Bugüne kadar rol aldığı dizilerde genelde romantik komedi ve dram öğeleri ile öne çıkan rollerde yer alan Başak Gümülcinelioğlu, bu sefer savaşan ve kadın gücünü herkese gösterme iddiasındaki bir karakteri canlandırıyor. Oyuncu, kariyerinde bir ilk olduğunu ifade ettiği bu güçlü kadın rolü nedeniyle de çok heyecanlı.

Sipahi dizisinin Ezgi'si nasıl birisi? Başak Gümülcinelioğlu herkesi şaşkınlığa uğratacak! 46

Ezgi karakteri için sete çıkmadan önce dövüş ve silah kullanma gibi eğitimler alan Başak Gümülcinelioğlu, hayranlarına daha önce yaşamadıkları bir deneyim sunarken, kendisi de sette yepyeni bilgiler öğreniyor. Bu yeni deneyim fırsatı ünlü oyuncu için Sipahi dizisini kariyerindeki en özel projelerden birisi yaptı.

Peki dizideki Ezgi nasıl birisi? Ailesini Bosna Hersek savaşında kaybeden Ezgi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın gözde çalışanları arasında yer alıyor. Dizide çok iyi dövüşen ve duygusal zayıflığa yer vermeyen Ezgi, zorlu görevlerin üstesinden gelmesiyle dikkatleri çekecek.

Gümülcinelioğlu rol aldığı bu karakter için ağırlıklı olarak dövüş eğitiminin yanı sıra silah ve atış dersleri aldı.

Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı başrolünde yer aldığı Sipahi dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı’nın operasyonlarını anlatan hikayelerle dolu bir proje olarak dikkatleri çekiyor.

Sipahi’nin güçlü oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektas, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak.