Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinin havası bir yana, reytingleri görenler gözlerine inanamıyor!

Sipahi dizisinin havası bir yana, reytingleri görenler gözlerine inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi dizisinden en son 6.bölüm ekrana geldi ve dizinin reyting sonuçları yine umutsuzluk işareti veriyor. Özge Gürel ile Kaan Yıldırım gibi çok etkili iki başrol oyuncusunun bir araya gelmesi bile dizinin iyi reytingler elde etmesine vesile olamadı.

Özge Gürel’in ilk kez bir aksiyon dizisinde yer alması birçok hayranını memnun etse de bazı dizi hayranları, Canan karakterine çok da iye oturmadığını düşünüyor. Özge Gürel’in de aksiyon sahnelerinde zorlandığı ve hikaye içinde de karakterin pek de iyi yazılmadığı yönünde eleştiriler var.

Sipahi dizisi istihbarat ajanı Korkut Ali karakterinin kahramanlık öyküsü olarak yansıtılsa bile dizinin aksiyon tarafında aksadığını birçok izleyici ifade ediyor. Zaten reytinglere bakıldığı zaman da böyle etkili oyunculardan kurulu ve aksiyon dolu bir dizinin elde ettiği oranlar bir hayli düşük. Reytinglerde yaşanan bu düşük oranların verdiği mesaj ise, izleyicilerin Sipahi dizisi ile oluşturulan ortama pek de sıcak bakmadığı sonucunu ortaya çıkartıyor.

Özge Gürel, dünyanın dört bir yanında hayranı bulunan ve her yeni projesi büyük merakla beklenen kadın oyuncuların başında geliyor. Kaan Yıldırım da büyük hayran kitlesine sahip ve ayrıca Kerem Alışık gibi çok tecrübeli bir başka isim de yine kadroda yer alıyor.

Sipahi dizisinin havası bir yana, reytingleri görenler gözlerine inanamıyor! 7

Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Ece Dizdar gibi birbirinden önemli oyuncuların da bir araya geldiği Sipahi dizisinin geldiği bu nokta herkesi şaşkınlığa sevk etti.

Kimse dizinin bu kadar düşük oranlar elde edeceğini düşünmemişti. Pazartesi akşamları Sipahi dizisinin orta sıralarda yer alan ve beğeniyle izlenen bir yapım olması bekleniyordu. Beklentilerin gerçekleşmemesinin ana sebebi olarak ise hikayenin izleyicilere inandırıcı gelmediğini söyleyebiliriz. Hem kurgusal eksikler hem de inandırıcılık noktasında izleyicilerin ikna edilememiş olması Sipahi dizisinin ilgi görmemesinin nedenleri gibi gözüküyor.

Show TV’nin diziyi daha ne kadar düşük reytingler ile yayında tutacağı bilinmiyor ama genelde bu tür durumlarda kanal yönetimleri birkaç hafta süre verip sonra bir karar aşamasına geliyor. Bakalım Sipahi dizisi için Show TV nasıl bir karar alacak?