Ana sayfa Dizi Haberleri Sıradışı hikayesi nefes kesici bir şekilde biten Kaçış’ın 2. sezonu olacak mı?

Sıradışı hikayesi nefes kesici bir şekilde biten Kaçış’ın 2. sezonu olacak mı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ilk orijinal Türk dizisi olma özelliğini taşıyan Kaçış, yayınlanan 8. bölümü ile izleyiciye nefes kesen anlar yaşattı! Başrolde İrem Helvacıoğlu ile birlikte yer alan Engin Akyürek’in aynı zamanda hikayeyi yazan kişi olması, diziyi ayrı bir yerde tutuyor.

Akyürek, bu kez çok daha büyük bir heyecan yaşadı Kaçış dizisi ile. 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus’ın ilk dizisi ünvanını da taşıyan Kaçı, Akyürek’in hikaye yazma konusundaki yeteneğini de ortaya koyması açısından önemliydi.

Başta hikayede bazı boşluklar olduğu şeklinde kimi eleştiriler alsa da Engin Akyürek sabırla beklenmesi ve 8 bölümün sonunda yorumların yapılmasını istemişti. Haklı da çıktı! Eleştiriler büyük çoğunluğuyla övgü dolu yorumlara döndü.

Sıradışı hikayesi nefes kesici bir şekilde biten Kaçış'ın 2. sezonu olacak mı? 8

Her bölümü haftalık olarak yayınlanan dizi, 8 haftanın sonunda son bölümüyle izleyiciye büyük heyecan yaşatarak final yaptı. 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü izleyenler, nefes kesici anlara tanıklık ettiler! Hikayesi ve oyunculukları ile büyük beğeni toplayan Kaçış’ı izleyenlerin ilk sorusu da ‘2. sezonu çekilecek mi?” oluyor.

Ortadoğu’da Ezidilerin yaşadığı dramı anlatan dizinin 2. sezonunun da çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil. Bu konuda Engin Akyürek’ten de bir bilgi gelmedi. Resmi bir açıklama da yok Disney Plus’tan. Ancak dizinin bu kadar çok beğenilmesi ve övgü dolu yorumların, ilginin ardından, bir sezon daha çekilmesi ihtimali kuvvetleniyor!

Sıradışı hikayesi nefes kesici bir şekilde biten Kaçış'ın 2. sezonu olacak mı? 9

Kaçış’ın finalinde Engin Akyürek’in canlandırdığı ‘Mehmet’ ile Leyla Tanlar’ın oynadığı ‘Nevi’ karakteri kaçmayı başardı ama hikayesi tam olarak bitmiş değil! İzleyiciyi tatmin etmeyen ve devamı da merak edilen Kaçış için ikinci sezon ihtimali de havada bırakılan bazı sorular nedeniyle yüksek. Engin Akyürek’in oyunculuğunun yanı sıra kaleminin de çok güçlü olduğunu ortaya koyan Kaçış için şimdi izleyici Disney Plus’tan gelecek müjdeli haberi bekliyor!

Öte yandan izleyici Engin Akyürek ve Leyla Tanlar’ı da izleyici birbirine çok yakıştırdı. İki oyuncunun karşılıklı oynadıkları sahneler büyük beğeni topladı. Sosyal medyada da Mehmet ve Nevi etiketleriyle pek çok yorum yapılmakta.