Ana sayfa Dizi Haberleri Şirin’e hayatının şokunu Nisan yaşattı! Kadın yeni bölümde ortalık buz kesti!

Şirin’e hayatının şokunu Nisan yaşattı! Kadın yeni bölümde ortalık buz kesti!

tarafından zk zk

59. bölümü dün akşam yayınlanan Fox Tv’nin sevilen dizisi Kadın’da izleyenlerin içinin yağlarını eriten bir sahne yaşandı.

Sarp, Bahar ve çocuklarla aynı evde kalmanın stresini yaşayan Şirin, herkesi rahatsız edecek tuhaf tavırları ve sözleriyle ortamı sürekli germeye devam etti.

Televizyongazetesi/Detay – Şirin’in asıl derdinin Emre olmadığı ve yeniden saplantılı aşkı Sarp’ı kafaya taktığı bir önceki bölümde anlaşılmıştı.

Sarp ve Bahar’ı kışkırtmak için elinden geleni ardına koymayan Şirin, ortalığı karıştırmak için fırsat kollayıp durdu.

Bu arada Şirin, Ceyda’nın oğlunun Emre’den olduğunu duyunca da boş durmadı gidip Ceyda’nın yüzüne vurdu.

Ceyda, sadece Bahar’a anlattığı bu gerçeği Şirin’in bilmesine çok sinirlenip Bahar’ı suçladı.

Bahar, ne olduğu anlayamadı önce. Annesinin de bildiğini farkedince, olay ortaya çıktı. Arif’e söylemişti. O Enver’e, Enver de Hatice’ye. Karı koca konuşurken İdil duymuş ve Şirin’e söylemişti.

Şirin'e hayatının şokunu Nisan yaşattı! Kadın yeni bölümde ortalık buz kesti! 7

Şirin’i sıkıştıran Hatice ve Enver, bu olayın arkasında İdil’in olduğunu öğrenince onu evden kovdular.

İdil, gitmeden önce Şirin’e son bir darbe indirmeyi ihmal etmedi.

İdil’in pırlanta bileklikten bahsettiği ve hesabındaki yüklü parayı anne ve babasının görmesini sağladığı olay sonrasında Şirin, evde pek fazla bir şeye karışamaz oldu ve geri çekildi.

Tam da bu süreçte Nisan, okulda öğrendiği bir kelime oyununa başladı.

Evde de oyunu sürdüren Nisan, akşam yemeği yenirken bu oyunu oynamak istedi. Herkes bir kelimeden başka bir kelime üretmek için uğraştı.

Fırsatı kaçırmayan Şirin, ilik meselesiyle Bahar’ın canını yakmak için “Silik, ilik” kelimelerini söyledi. Masada bir anda buz gibi bir hava esti.

Nisan, Şirin’in annesine yaptığı tavrı farketti ve sıra ona geldiğinde o da “Şirin, irin” diyerek teyzesine dik dik baktı.

Bir anda kalakalan Şirin, ne söyleyeceğini bilemedi. Masada buz gibi bir hava esti. Herkes susunca Nisan, “Olmadı mı?” diye sordu.

Şirin’e büyük öfke duyan babası Enver ise Nisan’a “Yok oldu oldu, çok güzel oldu, aferin sana” diyerek Şirin’e baktı. Şirin, zoraki bir gülümsemeyle kalakaldı!

Şirin’in bitmek bilmeyen kötülükleri, izleyenleri de ekran başında delirtmeye devam ederken, Nisan’ın bu hareketiyle diziyi izleyenlerin adeta içinin yağları eridi!

İşte o sahne: