Ana sayfa Dizi Haberleri Sırlarla dolu bir karakter! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en çok şaşırtacak isim Berk Oktay!

Sırlarla dolu bir karakter! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en çok şaşırtacak isim Berk Oktay!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin çekimleri uzun zaman önce başlayan yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, ilk tanıtımıyla izleyenleri yakalamayı başardı! Dizinin beklenmeyen gelişmeler ve gizemli olaylarla dolu bir hikayeye sahip olduğu ve şaşırtıcı karakterlerle izleyiciyi şimdiden etkilediği de tanıtıma yapılan yorumlarda görülmekte.

Geçtiğimiz sezon Mahkum dizisinde bir avukata hayat veren Seray Kaya ile Yasak Elma dizisinde Çağatay’ı oynayan Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisinde buluşması, yaz başında herkes için büyük sürpriz olmuştu. İki başarılı oyuncunun partnerliği ve ekran uyumu şimdiden merak konusu.

Bu arada diziyle ilgili bilgiler ve gelen tanıtımın ardından, gizemli bir geçmişin bir anda hayatını değiştireceği Elif’e hayat veren Seray Kaya’yı önümüzdeki günlerde çokça konuşacağımız da anlaşılıyor. Kadın dizisinde Şirin karakteri ile saç baş yolduran Seray Kaya, yine ters köşe bir rolle geliyor!

Dram dolu hikayesi ile izleyenleri çekmesi beklenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde, eşini Hakan’ı bir trafik kazasında kaybettikten sonra, bambaşka olayların içinde kendini bularak şaşkına döndüğü tanıtım, herkesin ilgisini çekti. Yıllardır beraber olduğu, büyük aşkının aslında kendisine yaşattığı hayatın bir yalan olduğu, üstelik ortaay çıkan küçük bir kızın nüfus cüzdanında eşi Hakan ve kendisinin anne-baba olarak göründükleri şoku ile hayatı değişiyor Elif’in…

Sırlarla dolu bir karakter! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en çok şaşırtacak isim Berk Oktay! 9

Dizinin tek gizemi, kazada ölen Hakan ve onun yaşadığı sır hayat değil anlaşılan! Zira Berk Oktay’ın hayat verdiği Fırat karakterinin de sırlarla dolu olduğu tanıtımdan anlaşılmakta. Eşi Hakan ile gittikleri romantik İtalya turunda tam yanında duran ve o zaman hiç tanımadığı adamın, eşinin ölümü sonrası bir anda hayatına girdiği görülüyor Elif’in…

Fırat karakterinin de hikayede büyük bir gizemi olduğu tanıtımla ortaya konulmakta. Bir süre önce İtalya’da yapılan çekimlerin yer aldığı tanıtımdaki bu sahneler dikkatleri çekerken, Fırat ve Elif’in hayatlarının nasıl kesişeceği en büyük merak konusu. Fırat’ın Elif’i mi takip ettiği, çok önceden zaten hayatında olup, başka şekilde hayatına mı gireceği ile ilgili bilgi yok ama tahminler Fırat karakterinin şaşırtıcı bir geçmişi olduğu yönünde.

Sırlarla dolu bir karakter! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en çok şaşırtacak isim Berk Oktay! 10

Konusu itibariyle izleyenler tarafından ilginç bulunuyor Bir Küçük Gün Işığı dizisi. Başarılı oyunculukları ile izleyiciyi etkilemeyi de başarmış ve ilgi çekmiş görünüyor iki başrol oyuncusu. Hikayenin ‘kötü kadını’ ise bu rollerin değişmez isimlerinden Esra Dermancıoğlu. Yine çok acımasız bir karakter olarak ekrana geleceği de tanıtımda görülmekte. Dermancıoğlu’nun hayat verdiği Ümran karakteri, köklü bir aileye mensup, geleneklerine bağlı, otoriter bir kadın. Ailesi tüm dünyası olan Ümran’ın, çocuklarını korumak için yapmayacağı şey yok!

Sırlarla dolu bir karakter! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en çok şaşırtacak isim Berk Oktay! 11

NGM Medya imzalı dizide Seray Kaya’nın hayat verdiği ‘Elif’,  bir düğün organizatörü. Okul yıllarından beri tanıdığı arkadaşı Hakan ile mutlu evliliği olan Elif, onun ölümü şoke eden olaylarla karşılaşıyor! Hakan’ın ölümünden sonra ortaya çıkan gerçekler, masal gibi hayatının bir yalan olduğunu gösteriyor. Kendisinden saklanan sırlara ulaşan Elif için bambaşka bir dünyanın kapıları açılıyor! Kocasının bir kızı olduğu da ortaya çıkıyor!

Berk Oktay’ın hayat verdiği  canlandırdığı ‘Fırat’ ile yolları nerede ve nasıl kesişecek henüz bilinmiyor ama Fırat, Elif’e en zor günlerinde destek olan kişi olarak hikayede konumlanıyor. Fakat aslında büyük sırrın en önemli parçası olduğu da sonra ortaya çıkacak!