Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisi finale giderken izleyici kazan kaldırdı!

Siyah Beyaz Aşk dizisi finale giderken izleyici kazan kaldırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinin izleyenleri kanala mesaj yağdırıyor!

Dizinin finali yaklaşırken izleyenlere sosyal medyada final yapmaması için yorum üstüne yorum yağdırmaya başladılar.

Siyah Beyaz Aşk’ın müdavimleri, uzun süredir dizinin konusundan hoşnut değildi. Vildan’ın Ferhat’tan çocuğu olduğu ile ilgili hikaye ve yaşanan başka gelişmelerden pek memnun kalmayarak durumu eleştirmeye başlamıştı.

Son haftalarda ivme kaybeden dizinin reytingleri düşmeye ve bu haftaki yayınıyla da Total ve AB’De 11. sıraya kadar gerilemesine neden olmuştu.

Siyah Beyaz Aşk dizisi finale giderken izleyici kazan kaldırdı! 7

Buna rağmen dizinin müdavimleri, televizyon ekranının yanı sıra internetten de çok izlenen bir dizi olmasını da göstererek kanala dizinin bitirilmemesi için mesajlar göndermeye devam ediyorlar.

Bir izleyicinin konuyla ilgili yorumu şöyle: “Sezon finali olsa iyi olur. Açıklanmayan konular yarım kaldı. Mesela Şahin Cigal’ın kızı bulunmadı. Özge, Ferhat’ın çocuğu da değil. O da bir oyunuydu Vildan’ın. Bence dizi bitmiş değil. Hala konular var. Sezon finali istiyoruz, final değil. Lütfen Kanal D”

Pek çok izleyicinin ortak görüşü olan bu yorumları kanal ne kadar ciddiye alır bilemiyoruz ancak izleyenler dizide daha çözülmemiş pek çok konuya işaret ederek bu hızlı finalden hiç de hoşlanmadıklarını yazmaya devam ediyorlar.

İşte 31. bölüm tanıtımı:

Yeni bölümde neler olacak?

Ferhat ile Namık Emirhan’ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat’ın peşini bırakmıyor!

Ferhat ile Namık Emirhan’ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferhat, babası Necdet’in katili olarak bildiği Namık Emirhan’dan intikam almak isterken, onun oğlu olduğunu öğrenir. Bu gerçek, Ferhat’ı yerle yeksan eder ve yıllardır büyük bir yalanın içine sıkışıp kaldığını fark eder. Ferhat, geçmişin intikamını almak için silahını çeker ve ateşler.

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Aslı, silah sesini duyar ve ormana gelir. Ferhat’ı engellemeye çalışsa da Aslı’yı zor bir sınav beklemektedir. Ferhat, Aslı’ya kendisinin umutsuz bir vaka olduğunu söylese de Aslı’nın ondan vazgeçmeye niyeti yoktur. Ferhat’ı bir başına bırakmayan Aslı, onu yaralarından tanıdığını bir kez daha hatırlatır.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!