Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisini reyting mücadelesi veren dizilere her bölümde ders veriyor!

Siyah Beyaz Aşk dizisini reyting mücadelesi veren dizilere her bölümde ders veriyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları izleyenlerle buluşan Siyah Beyaz Aşk dizisi reyting yarışında Söz ve Çukur ile zirve için yarışamasa bile ciddi bir izleyici kitlesini ekran başına oturtmayı başarmakta.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un başrolündeki dizide Aslı ile Ferhat’ın ilişkisi her geçen hafta daha da ilginç olmaya başladı.

Aslı, Ferhat’tan karalığını silmesini istiyor. Birlikte gelecekleri olabilmesi için bu şart.

Ferhat’ın peşinden çok koşan Aslı, şimdi de Ferhat’tan kendisi için neler yapabileceğini göstermesini bekliyor.

Aslı için saklandığı karaklıktan çıkma mücadelesi veren Ferhat, Aslı’nın tüm meydan okumalarına karşın henüz aşkına sahip çıkacak cesareti sergilemiş değil.

Aslı’yı terk edemeyecek kadar ona aşık olan Ferhat, Aslı’nın arzularına cevap veremeyecek kadar da çaresiz birisi. Ferhat, ayrılık konusunda ise korkularını gizlemiyor.

Aslı, terk etti Ferhat’ı… Aslı’nın yaraları hala kanıyor. Ferhat, Aslı’nın yaralarını kapatmayı başarabilecek mi?

İzleyiciler Aslı ile Ferhat aşkının nereye gideceğini merak ediyor.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un müthiş oyunculuğunda Aslı ile Ferhat’ın hikayesinin daha uzun süre çok konuşulacağı ve izleyiciyi ekrana bağlayacağı kesin.

Senaristlerin başarılı anlatımı ve güçlü oyunculuğun diziyi getirdiği nokta ortada. Sonuçta birçok dizi bu yarışta kaybedip geriye düşerken, Aslı ile Ferhat’ın hikayesi her geçen hafta daha da izleyicileri derinlere doğru çekmeyi başarıyor.