Ana sayfa Foto Galeri Siyah İnci dizisinde Vural ve Canan’a beklenmedik sürpriz!

Siyah İnci dizisinde Vural ve Canan’a beklenmedik sürpriz!

tarafından ker_def

Siyah İnci dizisinde Vural ve Canan'a beklenmedik sürpriz! 7

Siyah İnci dizisinde Vural ve Canan’a beklenmedik sürpriz!

Star TV dizisi Siyah İnci 12. son bölüm yayınlandı. Vural ve Canan hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşır. Dizi tutkunları Siyah İnci yeni fragman yayınlandı mı diye merak ediyor.
Siyah İnci yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV’nin sevilen dizisi Siyah İnci 12. bölüm yayınlandı. Başrollerinde yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel’in yer aldığı dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün yazıyor. Kenan, Irmak’ın fişini çekenin Ebru olduğunu öğrenir ve hesap sorar. Ebru bu hamle karşısında ne yapacak? Siyah İnci yeni fragman ve son bölüm hakkında ayrıntıları derledik.

Hastalığının ölümcül olduğunu öğrenen Irmak, büyük bir yıkım yaşar… Hayatında ilk kez aşkı tatmışken, ömrünün son demlerini yaşıyor olmak, Kenan’dan, ailesinden, hayallerinden kopacak olmak darmadağın eder Irmak’ı… Tek isteği vardır… Son günlerinde de olsa sevdiği adama kavuşmak…

Kenan ise; Irmak’ın fişini çekenin Ebru olduğunu öğrenmiş, ona hesap sormuştur. Ebru iyiden iyiye köşeye sıkışmıştır. Fakat kolay teslim olmaya niyeti yoktur… Elindeki tek kozu olan Hazal ve Kenan’ın öpüşme görüntülerinin olduğu flash belleği kullanmaktan başka çaresi yoktur.