Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah İnci dizisinden kovulan Nurseli İdiz, ilk kez açıklama yaptı. Bakın neler anlattı?

Siyah İnci dizisinden kovulan Nurseli İdiz, ilk kez açıklama yaptı. Bakın neler anlattı?

tarafından zk zk

Siyah İnci dizisinden kovulan Nurseli İdiz, ilk kez açıklama yaptı. Bakın neler anlattı? 7

Geçtiğimiz haftalarda sete alkollü geldiği ve sorun çıkardığı için Star TV’nin Siyah İnci dizisinin kadrosundan çıkarılan ve sonrasında tiyatro oyununda yaşanan gerginlik nedeniyle oyundan da çıkarılan İdiz, hakkındaki iddialara yanıt verdi ve kendisini savundu.

Medyatava’da yer alan habere göre, “Bu ülkede sette alkol alan oyuncular var, neden sadece ben bedel ödüyorum?” diyen İdi, mağdur edildiğini savundu.

Ünlü oyuncu alkollü olduğu için ikinci perdesine çıkamadığı tiyatro oyunu konusunda ekibin haklı olduğunu itiraf etti ve “Ailevi bir sorun yaşadığım için moralim çok bozuktu, o konuda hatalıyım. Keşke telafi edebilsem. Oyunu kaldırmışlar ama 10 – 20 oyun bedava oynama teklifinde de bulundum. Hatamı telafi etmeyi çok istedim. Kararı onlara bıraktım. Ama bana kızgın oldukları için buna yanaşmadılar. Keşke olmasaydı, çok üzgünüm. Rol arkadaşım Erhan Yazıcıoğlu benim hakkımda çok güzel sözler söylemiş. Teşekkür ederim. Ben de onu çok seviyorum. Ancak ben bu oyunu 1 yıldır oynuyorum. Ayrıca 44 bölüm dizi çektim. Böyle olsun istemezdim” dedi.