Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah İnci, şalterleri attırdı! Hazal’a sinir olup, Vural’ı tutuyorlar! Öyle yorumlar yaptılar ki…

Siyah İnci, şalterleri attırdı! Hazal’a sinir olup, Vural’ı tutuyorlar! Öyle yorumlar yaptılar ki…

tarafından zk zk

Siyah İnci, şalterleri attırdı! Hazal'a sinir olup, Vural'ı tutuyorlar! Öyle yorumlar yaptılar ki... 7

Televizyongazetesi/Özel Haber

Star TV’de yayınlanan Siyah İnci’nin dün akşamki bölümünden sonra izleyenler sosyal medyada yorum yağdırdı! Vural ile evlenip Kenan’ı terkeden Hazal’a tepki büyüyor. Kenan gerçekleri bilmeden Hazal’dan intikam almaya çalışırken Irmak ile evlenme aşamasına geliyor. Hazal ise bu duruma tepki gösteriyor! İşte izleyenlerde şalteri attıran durum da buradan sonra başlıyor. Hazal bir mecburiyet nedeniyle evlenmiş ve Kenan’ı terketmiş olsa da bu durumdan haberi olmayan Kenan’ın suçu ne diye Hazal’a kızıyorlar.

Üstelik dizinin ilk başında çok tepki çeken Vural karakteri, Hazal’ın tutarsız davranışlarından sonra daha da çok ilgi görmeye başladı. Artık izleyici ‘kötü adam’ Vural yerine, Hazal’a kızmaya ve yaşadığı öfke nedeniyle sertleşen Kenan’a sinir olmaya başladı.

Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman’ın başrolünde oynadığı dizi, aynı zamanda Kara Sevda dizisine benzetilmişti. Ancak izleyici, Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı Acı Hayat dizisinin hikayesiyle de benzeştiği ile ilgili yorumlar yapmaya başladı.

İşte dizinin yeni bölümünden sonra sosyal medyada yaşanan tartışmalardan bazı yorumları düzeltme yapmadan sizlerle paylaşıyoruz: