Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in kamera arkasını izlerken bir kez daha düşünün!

Ufak Tefek Cinayetler’in kamera arkasını izlerken bir kez daha düşünün!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde birbirlerine yapmadıkları kalmayan, çevirmedikleri entrika bırakmayan karakterleri oynayan ünlü isimler, kamera arkasında hayli eğleniyor.

Dizide Oya’yı oynayan Gökçe Bahadır, kamera arkasında neşeli halleriyle dikkat çekerken, güzel sesiyle şarkılar söylemeyi de ihmal etmiyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in kamera arkasını izlerken bir kez daha düşünün! 7

Kimi zaman kilolarıyla sosyal medyada gündem olan ve dizinin ‘kötü kadını’ Merve’yi oynayan Aslıhan Gürbüz ise kamera arkasında izleyenlere ironisi bol mesajlar gönderiyor.

Dizide cool tavrından ödün vermeyen Pelin’i oynayan Bade İşçil ise setteki eğlenceli halleriyle yansıyor kameralara.

Aslında dizide birbirlerinin boğazına yapışmak için zaman kollayan 4 arkadaşın hikayesini izlerken, oyuncuların bu hallerini görenler için inandırıcılıktan kopabilirsiniz! Kamera arkasında büyük bir uyum ve arkadaşlık içinde çalışan oyuncuların başarısı bu aslında. Tüm bu eğlenceden sonra kamera önünde işlerini o kadar iyi yapıyorlar ki kimse gerçekte bu kadar iyi anlaşabileceklerine inanmıyor!

Ancak siz yine de dizilerin kamera arkasını izlerken bir kez daha düşünün! Dizideki kurguyu kaçıracağınıza inanıyorsanız kamera arkalarına takılmayın…

Dizideki karakterleri gerçekte de öyle sanıp oyunculara tepki veren pek çok kişinin de aslında bu kamera arkası görüntüleri özellikle izlemeleri ise çok daha faydalı olacaktır. Zira, kurgu ve gerçeği karıştırmakta üstümüze yok!

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İşte Ufak Tefek Cİnayetler’deki oyuncuların çekimler sırasında yaşadıkları keyifli anlar ve oyuncuların eğlenceli dansları, konuşmalarının yer aldığı kamera arkası görüntüler.