Ana sayfa Sosyal Medya Siz Doğduğun Ev Kaderindir’i izlerken, Demet Özdemir zor anlar yaşıyordu!

Siz Doğduğun Ev Kaderindir’i izlerken, Demet Özdemir zor anlar yaşıyordu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam 33. bölümü ekrandaydı. Dizi, yine heyecanlı sahnelerle ekrana gelirken, yeni gelişmeler de izleyenleri büyük merakta bıraktı. Bölüm finalinde patlayan silahtan çıkan kurşunun kime denk geldiği henüz bilinmiyor ancak yeni bölüm heyecanı şimdiden izleyiciyi sardı!

Zeynep’in iki annesiyle birlikte yeni evlerinin önünde yaşadıkları olay sonrasında her şey bir anda korku filmine dönüştü! Nermin ve Sakine ile kapının önünde dururken motorsikletle gelen bir kişi onlara ateş etti. Neyse ki olay ucuz atlatıldı ama herkes büyük telaş yaşadı.

İlk akla gelen kişi Mehdi olsa da 33. bölüm sonunda Ekrem’in yaptırdığı öğrenildi. Tam Nermin bu gerçeği söylemiş ve Barış da bu olayla ilgili bilgileri paylaşmak için gelmişti ki evin önünde bambaşka bir olay yaşandı.

Mehdi de Ekrem’in ismine ulaşmış ve o da evin önündeydi. Gelen motorsikletli yeniden ateş etti. Mehdi ve Barış Zeynep’in önüne atlarken, Mehdi’nin vurulduğu görüldü.

Siz Doğduğun Ev Kaderindir'i izlerken, Demet Özdemir zor anlar yaşıyordu! 9

Yaşanan bu heyecanlı gelişmelerle birlikte şimdi 34. bölüm bekleniyor. Bu arada dizinin kamera arkasında ise başka bir süreç yaşanıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir’in 33. bölümü yayındayken, aynı anda yeni bölüm çekimleri de hummalı bir şekilde sürüyordu. Demet Özdemir, izleyicinin evinde oturmuş yeni bölümü izlediği anlarda, hala sette olduklarını gösteren bir paylaşım yaptı.

Üstelik soğuk bir havanın hakim olduğu İstanbul’da oyuncu, zorlu bir çekim gecesi geçirmeye hazırlanıyordu. Yorgunluğu da yüzünden belli olan Demet Özdemir, aşağıdaki paylaşımı yaparak, ekran başında oturup izleyenlere kamera arkasındaki zorlukları anlatıyordu adeta!

Siz Doğduğun Ev Kaderindir'i izlerken, Demet Özdemir zor anlar yaşıyordu! 10

Oyuncu, “Hava soğuk, 3 koca dış gece, akşam bölüm var” notuyla bir paylaşım yaptı. Ekranda bir kaç saat içinde izlenip biten dizinin bir bölümü, bir hafta süren yoğun ve uzun bir çalışmanın sonucu. Belki 5 dakikalık bir sokak sahnesi için saatlerce tüm ekip ve oyuncular soğukta kalıyor. Demet Özdemir de bu durumu çok da büyütmeden ama durumu da ortaya koyarak anlatmaya çalışmış.

Ancak oyuncunun enerjisi o kadar yüksek ki ertesi sabah işine gelip sanki bir gece önce yoğun çalışmamış gibi hayli enerjik ve güler yüzlü haliyle işine gelmiş ve aşağıdaki paylaşımı yapmış.

Siz Doğduğun Ev Kaderindir'i izlerken, Demet Özdemir zor anlar yaşıyordu! 11