Ana sayfa Sosyal Medya Siz misiniz Serenay Sarıkaya’nın giyim tarzını beğenmeyen, ters köşe işte böyle olur!

Siz misiniz Serenay Sarıkaya’nın giyim tarzını beğenmeyen, ters köşe işte böyle olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medyada yaptığı farklı paylaşımlarla dikkat çekin isimlerin başında geliyor. Instagram’da 9.2 milyon takipçisi bulunan oyuncu, farklı stillerde pozlarını cesaretle paylaşıyor.

Geçtiğimiz gün paylaştığı fotoğrafındaki stiliyle eleştiriler alan oyuncu, eleştirilere hiç aldırış etmemişti. Oyuncuya “Çok saçma bir giyim tarzı” diye mesajlar gelmişti. Birçok hayranı da bu halini beğenmediklerini belirten yorumlarda bulunmuştu.

Siz misiniz Serenay Sarıkaya'nın giyim tarzını beğenmeyen, ters köşe işte böyle olur! 8

Serenay Sarıkaya, 3 gün önce paylaştığı ve çok eleştirilen hatta internet haberlerine de düşen bu tarzının ardından bu sefer yarı çıplak olarak nitelendirilebilecek bir pozunu bugün instagram hesabından cesurca paylaştı.

Güzelliği ile göz dolduran oyuncuya hayranlarında övgüler ve beğeniler üst üste geldi. 1 saat içinde 250 bine yakın beğeni alan paylaşıma gelen yorumlarda, “Sonunda düzgün bi fotoğraf paylaştın” diye yazan takipçiler, asillik kelimesinin sözlük anlamı olduğunu belirterek, ünlü oyuncuya iltifatlar yaptı.

Siz misiniz Serenay Sarıkaya'nın giyim tarzını beğenmeyen, ters köşe işte böyle olur! 9

Serenay Sarıkaya, fotoğrafını şu mesaj ile paylaştı:

“Bu muhteşem fotoğraf sevgili @richardramosstudio tarafından çekildi ️ Bunca yıldan sonra bana gönderdiğiniz için teşekkür ederim … Umarım yakında tekrar çalışabiliriz.”