Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 54. bölüm 2. fragmanında Tolga Sarıtaş’tan tek kişilik şov!

Söz dizisi 54. bölüm 2. fragmanında Tolga Sarıtaş’tan tek kişilik şov!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamlarının iddialı dizilerinden Söz, 8 Ekim akşamı 54. bölümüyle hayranlarının karşısında olacak. Star TV’nin 3. sezonda da başarılı bir grafik çizen dizisine yeni isimler katılmıştı. Deniz Baysal, Sarp Akkaya ve Ece Ceşmioğlu, diziye bir hayli hareket kattı. Ayrıca Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Yavuz karakterinin istihbarat elemanı görevi de diziye ayrı bir hareket getirdi.

Söz dizisi 54. bölümünde neler yaşanacağının ipuçları ise yayınlanan fragmanlarla ortaya konulmakta. Yine aksiyon dolu sahneler izleyicileri bekliyor. 54. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Milli Güvenlik Protokolü’nün peşinde olan Dragan’ın planları bitmiyor. Hem Tim hem de Yavuz bilgisayar ağından neyin alındığını bulmanın peşinde. Tolga Sarıtaş, 3. sezonun en baskın karakterine hayat vermeye devam ediyor. Adeta dizi onun omuzları üzerinde duruyor.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.