Ana sayfa Dizi İzle Söz | 56.Bölüm – Bana Mı Baktınız Beyler!

Söz | 56.Bölüm – Bana Mı Baktınız Beyler!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Söz dizisi, başarıyla yoluna devam ediyor. Reytingleriyle memnun eden Söz dizisinin yeni bölümü 22 Ekim Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. 56. bölümde yine aksiyon dolu sahneler vardı. Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Deniz Baysal, Ece Ceşmioğlu ve Sarp Akkaya’nın başrolünde yer aldığı dizide önemli sahneler vardı.

Dizinin resmi youtube sayfasında 56. bölümden önemli sahneler paylaşıldı. Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

56. bölümde yaşananların detayı şöyle:

Tim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın hain tuzağına düşen Yavuz işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve dönüş için harekete geçmiştir.

Dragan, Yavuz’u öldürmek için planlar yaparken Nisan tarafından Erdal’ı geri alması istenir. Dragan’ın tek bir kozu vardır o da Yavuz. Ama Yavuz’u sağ olarak Tim’e geri vermeye de niyeti yoktur.

Tim geri dönüş yolundayken, Yavuz’un tutsak alındığı haberi gelir. Yavuz’un nasıl Dragan’ın eline geçtiği Tim’in kafasını kurcalarken, Dragan, Yavuz karşılığında Erdal’ı takas etmek için harekete geçmiştir bile.

Tim bu takası ancak Erdal’ın sorgusu tamamlandıktan sonra yapabilecektir. Bu kısıtlı zamanda Yavuz’un hayatını kurtarmak için Derya, Eylem ve Erdem zamanla yarışmak zorunda kalacaklardır.

Takas sırasında Dragan’ın yaptığı kalleşlik Yavuz’u tek başına onlarca teröristle çatışmak zorunda bırakır. Yavuz var gücüyle çatışırken Tim ona yardım etmek için zamanla yarışıyordur.

Yavuz bütün bu işkence ve çatışmalardan sonra bambaşka bir yola girecektir.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.