Ana sayfa Dizi İzle Söz | 58.Bölüm – Biz Ne Zaman Evleniyoruz!

Söz | 58.Bölüm – Biz Ne Zaman Evleniyoruz!

tarafından ker_def

Söz dizisi 3. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Tolga Sarıtaş, Derya Baysal, Sarp Akkaya, Ece Ceşmioğlu gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran dizinin 58. yeni bölümü 5 Kasım Pazartesi akşamı ekrandaydı. Sabit bir izleyici kitlesine hitap eden ve kitlesini hemen hemen hiç kaybetmeyen, temposuyla da ekran başında soluksuz izlenen Söz dizisinin 58. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 58. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

58. bölümün detayı şöyle:

Yavuz, Tim’i Düştüğü Hain Tuzaktan Kurtarıyor…

Dragan’ın verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz, daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır.

Yavuz bu tuzağı engellemek için Behram’ı Tim’in elinden almak zorundadır. Hem kimliğini saklamak hem de Dragan’ın tehdidini yok etmek zorunda olan Yavuz, Kopuk’la birlikte bu kıskaçtan kurtulmak için tehlikeli bir plan yapar.

Tim’i düştüğü hain tuzaktan kurtaran Yavuz bu sefer bir takas yüzünden tekrar Dragan’la yüz yüze gelir. Bu takasın Nadya üzerinden yapılacağını öğrenen Dragan, Nadya’yı kaybetmemek için her şeyi göze alır ve takası engellemek için harekete geçer.

Tim de Behram operasyonunda buldukları izleri takip ederek takasın olacağı noktaya operasyon düzenlemek üzeredir. Yavuz tam bir çıkmaza düşmüştür. Nadya’yı kullanarak Dragan’ı yakalamak üzereyken Tim’le burun buruna gelmek üzeredir.