Ana sayfa Dizi İzle Söz | 60.Bölüm – Dragan’ın Kardeşi Ölüyor!

Söz | 60.Bölüm – Dragan’ın Kardeşi Ölüyor!

tarafından ker_def

Kardeşi’nin ilaçlarını geri almayı başaramayan Dragan (Sarp Akkaya) hayatta en değer verdiği kişiyi kaybeder. Bu kayıp Dragan’ın intikam ateşini daha da körükler.Söz dizisi 60. bölümü Star TV ekranında izleyicilerle 19 Kasım Pazartesi akşamı buluştu. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde Dragan kardeşini kaybetti. Bunun acısıyla Nisan hanımı ve adamlarını öldüren Dragan, Yavuz ve Derya’nın da peşine düştü. Yavuz, saldırıda vuruldu. Derya ise kurtuldu. Tim ise araç ile giderken yola döşenen bomba patladı. Dizinin 60. bölümünde oldukça hareketli sahneler vardı. Dragan, “Bugünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu yapanlar bedelini ödeyecek” diyerek büyük bir savaş başlatacağı mesajı verdi. Youtube’da dizinin bu bölümünden önemli sahneler yayınlandı.

Videodan 60. bölümde yayınlanan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

İşte dizinin 60. bölümünde yaşananların detayı:

Dragan, intikam peşinde…

Dragan’ın Derya’ya kurduğu tuzağı son anda fark eden Yavuz, Derya’nın hayatını kurtarmak için peşlerine düşer. Fakat her şey için çok geçtir. Dragan istediğini elde etse de etmese de Derya’yı öldürmek için çoktan hain bir plan yapmıştır.

Melisa’yı korumak isterken saldırıya uğrayan Keşanlı sadece fiziksel değil kalben de yaralıdır. Vücudundaki yaralar çabucak iyileşse de kalbindeki yara kardeşleri ve komutanı sayesinde iyileşecektir.

Dragan için artık intikam vaktidir. Önce ortalığı kana bulayacak sonra da Sami’yle ortak olup örgütün yeniden yükselmesi için var gücüyle çalışmaya başlayacaktır. Dragan artık tek bir amaç için çalışmaktadır: Sami ve arkadaşlarının finanse ettiği, Türkiye’yi parçalara ayıracak yepyeni bir örgüt oluşturmak…

Bu örgütün ilk saldırısı Türkiye’nin sınır dışındaki kilit noktalardan birinde oluşturduğu askeri üstür. Ama Yavuz bu bilgiye ulaştığında Tim örgütün bu saldırısını püskürtmek için harekete geçer. Fakat üsse saldırmak için günler öncesinden hazırlanan örgütün hain tuzağı onları ölümle burun buruna getirecektir.