Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 60. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yavuz, vuruluyor! Tim bombalanıyor!

Söz 60. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yavuz, vuruluyor! Tim bombalanıyor!

tarafından ker_def

Söz 60.bölümüyle Pazartesi 20:00’de Star’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Söz dizisi 60. yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. En son Yavuz, Sami’yi ve arkadaşlarını tehdit eder bir havadaydı… Yeni bölümde Sami ile Yavuz arasında neler olacağı da merakla bekleniyor.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya ve Ece Ceşmioğlu’nun yer aldığı Söz dizisinin 19 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü ile ilgili ilk fragmanda önemli detaylar vardı. Fragmandan yansıyanlara bakılırsa Savcı Derya, Dragan’ın istediklerini yapmak zorunda. Dragan, Derya’nın üzerine bomba bağlıyor. Derya, Savcılıktan bir belge almak zorunda bırakılıyor. Ayrıca bomba patlıyor ama Derya’ya ne olduğu meçhul. Dragan ise sevgilisini Yavuz’a veren Nisan ve adamlarını öldürüyor. Yani dizide ayrılık var. İkinci Fragmanda ise Dragan, “Bugünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyor. Hem Tim hem de Yavuz, Dragan’ın hedefinde… Tim’in aracı bombalanıyor. Yavuz ise arabasında çapraz ateş altında kalıyor. Yavuz, kanlar içinde kalıyor.

Videodan 60. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

59. bölümde neler yaşanmıştı? İşte son bölümde yaşananların detayı:

Nadya’yı (Selin Deveci) teslim alan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Dragan’a (Sarp Akkaya) fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girecektir; Dragan sevgilisini geri alma umuduyla adım adım Yavuz’un kurduğu tuzağa doğru ilerlemektedir.

Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan (Mine Çayıroğlu) yeni bir yol haritası çizmek istemektedir. Dragan bu yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir.

Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Ama Yavuz onu köşeye sıkıştıracak bilgiyi Nadya’dan almayı başarır. O bilgi Dragan’ın kardeşidir.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim, Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenler. Bu baskın Dragan’ın kendi canı pahasına kardeşinin hayatından vazgeçmek zorunda kalmasıyla bambaşka bir olay zincirini ateşleyecektir.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.