Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 68. yeni bölüm fragmanı izle! Yavuz ‘biliyordu öleceğini’ derken Derya’yı mı kastediyor?

Söz 68. yeni bölüm fragmanı izle! Yavuz ‘biliyordu öleceğini’ derken Derya’yı mı kastediyor?

tarafından ker_def

Star TV’nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Söz dizisi, 68. bölümde izleyicilere aksiyonu bol sahnelerle büyük heyecan yaşatacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın oynadıkları 68. bölümünde dikkat çeken sahneler var.

Fragman oldukça etkileyici hazırlanmış… Yavuz, “Biliyordu öleceğini” diyor… Söz dizisinde birisi mi ölecek? Derya ile Erdem Yarbay tuzağın ortasında kalmıştı. Ateş ise bambaşka bir ruh halinde. Nazlı, ayrı bir dünyada… Bu arada Melisa ile Keşanlı’da büyük bir tehlike altında… Yavuz, “Sen bir başkaydın” diyor… Yoksa Savcı Derya diziden ayrılıyor mu? İşte bu sorular akıllara takılı kaldı. Videodan 68. bölümden 1. fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki 67. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Yavuz, zor bir seçim yapmak zorundadır! Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktur, daha şiddetli bir şekilde saldırır ve bu saldırı sonucunda Derya’yı alır.

Tim, Karabatak için geldiği hapishanede kendini başka bir çıkmazın içinde bulur. Çünkü Tim’in içeride olduğunu anlayan Dragan hapishaneye baskın yapar.

Derya’yı Tim’le birlikte hapishanede kıstıran Dragan, Orhan’ı ister. Yavuz, Derya’yı kurtarmak için yola çıkar ama Tim’in de hapishanede olduğundan haberi yoktur.

Yavuz, Kopuk ve Turan’ın yardımıyla Derya’yı almak için harekete geçer fakat Dragan’ın yaptığı hain planının ardından Erdem ve Derya arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir tarafta komutanı diğer tarafta sevdiği kadının hayatı söz konusudur.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.