Ana sayfa Dizi İzle Söz 77. bölümde Aşık’tan Ne Feryad Edersin Divane Bülbül Türküsü

Söz 77. bölümde Aşık’tan Ne Feryad Edersin Divane Bülbül Türküsü

tarafından ker_def

Söz dizisinin 77. bölümü 8 Nisan Pazartesi akşamı izleyicilerle Star TV ekranına buluştu. Aksiyonun eksik olmadığı dizinin son bölümünde, aşk ve müzik içerikli sahneler de vardı.

Aşık karakterini canlandıran Doğukan Polat’ın sesinden “Ne Feryad Edersin Divana Bülbül” türküsünü seslendirdi ve izleyicileri de mest etti. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Peki 77. bölümde neler yaşandı?

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.
Melisa’nın Cahit tarafından tutsak edildiğini öğrenen Keşanlı Eylem’in de yardımıyla Melisa’nın tutulduğu yeri öğrenir. Kardeşleriyle birlikte sevdiği kadını kurtarmak için harekete geçer.

Derya’yı düşürdüğü zor durumdan kurtarmak isteyen Yavuz, aynı zamanda El Muğdar’ı geri almak için çabalayan Linda’nın hain planı ile karşı karşıyadır.

Kurulacak terör devleti için ilk somut adım olarak Türkiye sınırına yakın bir bölgede düzenlenen tören canlı olarak tüm dünya medyasında yayınlanır. Sınırımıza yakın bölgede çekilen sözde devlet ait bayrağı indirmek için Tim süratle harekete geçer.

Linda’nın tehditleri üzerine Yavuz Derya’nın hayatının tehlikede olduğunu anlayıp canla başla Derya’ya ulaşmaya çalışır. Bu sırada Derya da Linda’nın kendisi için gönderdiği tetikçi ile gerilim dolu bir yolculuğa çıkar.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.