Ana sayfa Dizi İzle Söz 79. bölümde dikkat çeken söz, meğer bir şifreymiş!

Söz 79. bölümde dikkat çeken söz, meğer bir şifreymiş!

tarafından zk zk

Dün akşam Star TV’de 79. bölümü yayınlanan Söz dizisinde Dragan, Yavuz ve Derya’yı esir almıştı.

Dragan, Yavuz ve Derya’yı evi patlatarak yok etmeyi planlıyordu. İkiliyi bağladıktan sonra evi gaz sararken çakmağı yakıp bıraktı.

Dragan, kaçma planları yaparken bir anda etrafı polisler tarafından çevrildi.

Bu sırada el ve ayaklarındaki ipten kurtulan Yavuz, Derya’yı da kucağına alarak evden çıktı.

Dragan’a “Arkadaşlar seni alacak” diyen Yavuz’un “Biraz gecikeceğim ben” sözleri dikkat çekti.

Daha sonra bunun bir şifre olduğu anlaşıldı ve bu şifreli mesaj sayesinde Yavuz ve Derya’nın kurtarıldığı anlaşıldı!

Nefes kesen o sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

79. bölüm özeti:

Linda’yı (Melis Birkan) almak için geldikleri sığınakta Dragan (Sarp Akkaya) tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz (Tolga Sarıtaş) eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya çalışırlar.
Su (Yağmur Ün) ve Nazlı (İlayda Ildır) ise hastanede tedavi altındaki Derya’nın (Deniz Baysal) yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya’nın canını yakmaktadır. Ancak Derya’nın pes etmeye niyeti yoktur.
Linda’nın alınması uluslararası çevrede büyük yankı yapar. Yabancı devletler dört bir koldan Linda konulu haberlerle ülkemize baskı yapmaya çalışırlar fakat Eylem (Meriç Aral) ve Yavuz bu oyunu bozmaya kararlıdır.
Dragan’ın Avrupa’daki çeşitli faaliyetler ve temaslar için yakın adamı Sadık’ı yurtdışına göndermesi üzerine Tim harekete geçer. Hem Sadık’ı alıp Dragan’a ulaşmak hem de yurtdışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için çetin bir mücadeleye girişirler.
Bütün hamleleri Yavuz tarafından devre dışı bırakılan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için büyük bir baskın tertipler. Yavuz, sevdiği kadın Derya ile sınandığı zorlu bir mücadele verecektir.