Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi 72. bölüm 2. fragmanı izle! Yavuz ve Derya’nın aşk dokunuşları!

Söz dizisi 72. bölüm 2. fragmanı izle! Yavuz ve Derya’nın aşk dokunuşları!

tarafından ker_def

Savcı Derya ile Yavuz’un romantik anlarının yaşanacağı Söz dizisinin 72. bölümünde hem romantik sahneler hem de çok sayıda aksiyon sahnesi izleyeceksiniz. Ancak Derya’nın bu romantizm rüzgarının altında Yavuz hakkında bir iz bulma isteği var. Derya ve Yavuz’un karşılıklı dokunuşları ile Söz dizisindeki romantizm artacak. Yavuz ise “Bir iz peşindesin sanki sen” diye düşünen Yavuz’a karşı Derya, onu çok sevdiğini göstermeye çalışıyor. Derya ile Yavuz’un karşılıklı bakışmaları ve öpüşmeleri dizinin yeni bölümünün en romantik anları olacak. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın başrollerinde yer aldığı Söz dizisinin 72. yeni bölümü 4 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Artık hikayenin git gide sıkıştığı dizinin 4. sezonda da devam edip edemeyeceği tartışmaları yapılıyor. Yavuz ve Derya arasındaki romantizm rüzgarının önümüzdeki bölümlerde artarak devam etmesi reyting açısından iyi bir dönüş getirecektir. Ancak hikaye noktasında Söz dizisinin tıkandığı ve yeni bir sezonu daha kaldırmasının zor olduğu görüşü de hakim.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.