Ana sayfa Dizi İzle Söz dizisi 75.Bölümde Tim’in Avcı’ya Vedası Ağlattı!

Söz dizisi 75.Bölümde Tim’in Avcı’ya Vedası Ağlattı!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz, 3. sezonuyla yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 75. bölümünde Avcı lakaplı Burak Sevinç’in canlandırdığı Fethi karakterine veda görüntüleri vardı. Kanal D’nin Leke dizisine transfer olan ve yeni dizide başrolü kapan Burak Sevinç artık Söz dizisinde olmayacak.

Teröristlerle çatışan ve arkadaşlarını korumak için şehit olan Fethi’ye veda görüntüleri 75. bölümde yaşandı. O sahneler izleyicileri de derinden etkiledi. Videodan o sahneyi izleyebilirsiniz.

Ne ilk şehit cenazesi bu, ne de sonuncu… Allaha hamd olsun. Bir asker gibi can vermeyi nasip etti bana… Vücudumdaki her bir yara ̧ şeref madalyasıdır bana…

Benim hikayem bitmedi… ̇İşte şu güzeller güzeli kadının kalbinde uzunca bir süre daha yaşayacağım. Çaylağın (Aytaç Şaşmaz) gözyaşlarında biraz daha oyalanırım. Aşık’ın (Doğukan Polat) sazının tellerine vurdukça muhakkak aklına gelirim… Erdem (Nihat Altınkaya) komutanım uzunca bir müddet daha gururla anlatır. Eylem’in (Meriç Aral) uykusuz gecelerinde muhakkak yanında olurum…

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.