Ana sayfa Dizi İzle Söz dizisi 75. bölüm operasyon Avcı izle!

Söz dizisi 75. bölüm operasyon Avcı izle!

tarafından ker_def

Avcı lakaplı Fethi, Söz dizisine veda etmişti. Kanal D’nin yeni dizisi Leke’de başrolde yer alacak olan Burak Sevinç diziden ayrılmıştı. Dizide teröristler tarafından şehit edilen Fethi’nin intikamını almak için Tim, operasyon başlattı.

Bu operasyonda dizide bundan sonra keskin nişancının kim olacağı da ortaya çıktı. Avcı’nın üstlendiği keskin nişancı görevi artık Eylem tarafından yürütülecek. Keşanlı’nın komuta ettiği terörist avında hareketli sahneler vardı.

Tim, Dragan’ı (Sarp Akkaya) ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan’ın Karabatak’a (Eren Vurdem) izlettiği bir video tüm planları alt üst eder. Sinirlerine hakim olamayan Ateş, Dragan’ın oyununa gelmiştir. Lakin bu durum yalnızca hava harekatını sekteye uğratırken Tim, kardeşlerinin intikamını almak için karadan operasyona devam ederler. Videodan Tim’in bu sahnesini izleyebilirsiniz.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.