Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde arkasından ağıt yakılan oyuncu, Leke dizisinde caka satıyor!

Söz dizisinde arkasından ağıt yakılan oyuncu, Leke dizisinde caka satıyor!

tarafından ker_def

Söz dizisinin Pazartesi günü ekrana gelen 77. bölümünde izleyicilerin gözyaşları içinde izlediği bir sahne vardı. Keşanlı Mücahit karakterine hayat veren Görkem Sevindik, önceki bölümde terörist kurşunlarıyla şehit olan Fethi’nin ardından izleyenlere gözyaşı döktüren sözler söyledi.

Televizyon Gazetesi Detay – “Ah be güzel kardeşim, böyle bırakıp gitmek var mıydı? Hepiniz tek tek gidiyorsunuz, beni burada bırakıp” diye konuşan Keşanlı, Fethi’nin yerinde olmak için neler vermeyeceğini söylüyor. Star TV ekranında bu sahneler izleyicileri de duygulandırıyor. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Star TV ekranında bu sahneleri izleyen izleyiciler, Kanal D ekranına geçtiklerinde ise karşılarında Leke dizisinin tanıtımlarını görmekte. Söz’de şehit olan Fethi karakteri Leke’de adeta caka satıyor… İzleyici için de bu durum biraz garip oluyor… Burak Sevinç, Leke dizisinde başrolde yer alma fırsatını değerlendirmek için Söz dizisindeki Fethi’den vazgeçmişti. Ancak Söz de hikaye gereği mecburen Fethi’nin ayrılışı o kadar da çabuk olamıyor.

BURAK SEVİNÇ YENİ TARZI İLE BEĞENİLDİ

Burak Sevinç Leke dizisinde ise bambaşka bir karaktere imza atacak. Tarzı ile kadın izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran Burak Sevinç’in yeni rolü merakla bekleniyor.

Söz dizisinde arkasından ağıt yakılan oyuncu, Leke dizisinde caka satıyor! 7

LEKE DİZİSİ DETAYLARI

Kanal D’nin Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı yeni dizisi “Leke”, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Salı (16 Nisan) günü ekran hayatına başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu otururken, senaryosunu ise Yıldız Tunç kaleme alıyor.

CEM YENİLMEZ (BURAK SEVİNÇ):

Kendinden emin, dikkat çekici, itibar sahibi, genç ve bekâr bir iş insaı. Marine Marine Holding’in CEO Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Kazanmak hayattaki tek amacı. Ve bu kazanma hırsı aslında çok da parayla ilgili değil. Çünkü zaten yeterince zengin. Kazanmak, artık onda önüne geçemediği ve çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiş. Cem’in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin’in çıkmasıyla alt üst oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem’in bütün ezberini bozuyor.