Ana sayfa Sinema Sofra Sırları filminde oynayan Elit Andaç Çam’dan Demet Evgar’a övgüler…

Sofra Sırları filminde oynayan Elit Andaç Çam’dan Demet Evgar’a övgüler…

tarafından zk zk

Ümit Ünal’ın merakla beklenen yeni filmi Sofra Sırları beyaz perdede yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan Sofra Sırları sinema filminin galası oldukça kalabalıktı.

Başrollerinde Demet Evgar, Alican Yücesoy, Elit Andaç Çam, Fatih Al ve Fırat Altunmeşe’yi gördüğümüz filmde bir ev kadınının seri katile dönüşme hikayesi anlatılıyor. Şimdiye kadar izleyicilerden tam not alan Sofra Sırları oyuncuları yetenekleriyle göz doldurdu.

Meral karakterini canlandıran Elit Andaç Çam ise oyunculuğu ile kendisinden söz ettiren isimlerden oldu. Elit, film hakkındaki düşüncelerini “Sofra Sırları senaryo çalışmasından galasına kadar benim için çok heyecanlı bir süreç oldu. Ümit Ünal senaryosu; oyuncu için büyük şans çünkü karakterler daha kağıt üzerindeyken bile kanlı canlı, yaşayan, hareket eden, derinliği olan karakterler. O yüzden oyuncuya çalışmak ve senaryoyu tüm derinliğiyle anlamak dışında başka bir yük binmiyor. Demet Evgar ile oynamak çok deli bir tecrübe hakikaten. Karşısındaki oyuncuyu gıdıklayan, heyecanlandıran ve oynatan bir kadın. Sonuç olarak biz şahane bir ekip olduk ve ortaya çok özel bir film çıktı. Bir oyuncu olarak gurur duyabileceğim bir işin parçası olduğum için çok şanslıyım. “ sözleri ile ifade etti.
Sofra Sırları filminde oynayan Elit Andaç Çam'dan Demet Evgar'a övgüler... 7