Ana sayfa Dizi İzle Sofrada ortam çok gerildi – Bir Umut Yeter 4. Bölüm

Sofrada ortam çok gerildi – Bir Umut Yeter 4. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Umut Yeter dizisinin 4. yeni bölümü 20 Ekim Cumartesi günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. 6. bölümde final yapması kararlaştırılan dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre yer alıyordu. Dizinin reytingleri kötü geldiği için final kararı verildi. 2 bölüm daha ekranda kalacak ve 6. bölüm ile birlikte dizi final yapacak. Dizinin 4. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

4. bölümde yaşananların detayı şöyle:

Elif, beş yıl önce bir mucize eseri kıyıya vuran bir teknenin içinde bulup, ölü doğan bebeklerinin yerine koydukları oğullarının gerçek annesinin Derya olduğunu öğrendiğinde, gerçekleri kabul etmek istemez.

Yılmaz vicdanıyla girdiği büyük savaşın yanında, Elif’in Umut’a olan hastalıklı tutkusu ve gerçekleri kabul etmeyen katı tutumu ile baş etmeye çalışmaktadır.

Yılmaz vicdanıyla girdiği büyük savaşın yanında, Elif’in Umut’a olan hastalıklı tutkusu ve gerçekleri kabul etmeyen katı tutumu ile baş etmeye çalışmaktadır. Bir Umut Yeter yeni bölümüyle cumartesi 20.00’de Kanal D’de! Tüm resimler

Kenan, Umut’un hayatta olduğunu anlatan Yılmaz’ın Derya’ya yazdığı isimsiz mektubu tüm ev halkından gizleyip kendi yöntemleri ile durumu yönetmeye çalışsa da işler hiç de istediği gibi gitmeyecek, Dilek’in oyunu ile Derya mektubu bulacaktır.

Derya’nın mektubu bulmasıyla birlikte tüm dengeler bir anda değişir. Derya hayatta olduğunu öğrendiği oğlunun peşine düşerken Elif’in ise Umut’u kimseyle paylaşmaya niyeti yoktur.

OYUNCU KADROSU

Tolgahan Sayışman
Yılmaz Karabey

Esra Bilgiç Töre
Derya Akar

Hazal Subaşı
Elif Karabey

Serhat Tutumluer
Kenan Akar

Cem Uçan
Taner Çelikbaş

Yağmur Özbasmacı Mermer
Dilek Akar

Feyza Civelek
Damla Akar