Ana sayfa Dizi Haberleri Sokaktaki karşılıksız sevgi Rabia Soytürk’ü çok etkiliyor!

Sokaktaki karşılıksız sevgi Rabia Soytürk’ü çok etkiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahsiyet dizisindeki Süveyda karakteri ile dizilere adım adan Rabia Soytürk, 2 yıl içinde 3 dizide yer almanın keyfini yaşıyor.

2018 yılında ilk deneme çekimini yaptığı ve seçildiği Şahsiyet dizisi, genç oyuncu için iyi bir deneyim ve kendini gösterme fırsatı oldu.

Ardından geçen sezon Gülperi dizisinde Selen Alkıç karakteriyle iyice sektörde adını duyuran Rabia Soytürk, yeni sezonda ise bu sefer TRT1 ekranında Benim Adım Melek dizisinde Defne karakteri ile ekrana dönüş yaptı.

Ranini’ye konuşan oyuncu, dizi setlerinin çekilmez bir yanı olmadığı fikrinde.Ancak dizilerde gördüğü bir probleme de vurgu yapan genç oyuncu, “Türkiye’de dizi sürelerinin uzun olmasından kaynaklı olarak set arkası ve kamera önü ekibin çok çalışmaktan şikayetleri olabilir” diye konuştu.

Dizilerin hangi yanlarının çekilir olduğu şeklinde değerlendirmede de bulunan Soytürk, “O kadar uzun çalışma saatlerine katlanmam için en çok güç veren şey sokakta insanların karşılıksız size olan sevgisi ve tebessümü” ifadelerini kullandı.