Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım bu reytingle finale gider! Sadakatsiz, Kuruluş Osman’a yenildi! Doğduğun Ev Kaderindir düşüşte!

Sol Yanım bu reytingle finale gider! Sadakatsiz, Kuruluş Osman’a yenildi! Doğduğun Ev Kaderindir düşüşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları sert bir dizi rekabeti yaşanıyor… Kuruluş Osman ile Sadakatsiz arasında paylaşılan birincilikler dikkat çekerken, her hafta benzer sonuçlar geliyordu. Ancak bu hafta bir farklılık yaşandı…

atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 9-11 arası reytingleri ile göz doldurdu. Dizi önceki haftalarda totalde birincilik elde eder, Sadakatsiz ise AB ve ABC1 kategorilerini birincilikle bitirirdi. Ancak Kanal D dizisi Sadakatsiz’de bu hafta bir miktar düşüş yaşandı. Bu düşüş sonucu da Kuruluş Osman hem totalde hem de ABC1 grubunda günü birinci sırada tamamladı. Sadakatsiz, bu iki kategoride ikinci olurken, sadece küçük bir farkla AB grubunda birinciliği elde etti.

Kanal D dizisi Sadakatsiz’deki küçük bir düşüşün bile birinciliğe mal olabildiği bir rekabet yaşanıyor… Bu rekabette Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son haftalarda iyi çıkışlar yapmıştı. Hakan Salınmış ile Ebru Cündübeyoğlu’nun katılması ile hareketlenen tv8 dizisinde hikaye daha da ilgi çekici oluyor ama bu durum reytinglere yansımadı. Dün akşam yayınlanan bölümün reytinglerinde bir miktar düşüş yaşanmasına rağmen, yine de 5-6 arası oranların iyi sonuçlar olduğu görülüyor

TRT1 ekranlarında Benim Adım Melek dizisi ise 50.bölümü ile ekrandaydı. Reytingler ne çok iyi ne çok kötü geldi. Tüm kategorilerde 3’lü oranlar tutturan dizinin kemik izleyici kitlesinin sadık bir şekilde her hafta ekran başına geçtiği de reytinglerden anlaşılıyor.

Star TV’nin Sol Yanım dizisi ise 9.bölümüyle dün akşam ekrandaydı. Normalde perşembe günleri yayınlanan dizi, geçtiğimiz hafta Star TV’nin aldığı ani bir kararla Çarşamba gününe konuldu. Ancak Sol Yanım 1-2 arası reytingler aldı ve sıralamada da çok aşağılara düştü. Bu şekilde dizinin yayında kalması pek mümkün gibi durmuyor.

Oysa ki dizi perşembe akşamları idare edebilir ve bir miktar da yükseliş sergileyerek durumu kurtarabilir bir pozisyondaydı. Yeni gündeki ilk performansa bakılır ise bunu düzeltmesi zor olacaktır ve yakında da final kararı gelirse şaşırmamak lazım.

İşte 27 Ocak Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sol Yanım bu reytingle finale gider! Sadakatsiz, Kuruluş Osman'a yenildi! Doğduğun Ev Kaderindir düşüşte! 7