Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sol Yanım dizisi başlıyor, perşembe rekabeti kızışıyor!

Sol Yanım dizisi başlıyor, perşembe rekabeti kızışıyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, sezonun merakla beklenen dizisi ‘Sol Yanım’, perşembe akşamı 20.00’de STAR TV’de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Dizi iddialı yapımlara karşı reyting mücadelesi verecek. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev isimli diziler iyi reyting alıyor ve Sol Yanım’ın bu 3 yapım ile mücadele etmesi gerekecek. Bir de TRT1 ekranının eğlenceli dizisi Kalk Gidelim, perşembe rekabetinde yer alıyor.

Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır. Aynı üniversitede okuyan varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim ise derslerine olan ilgisizliği ve eğlence düşkünlüğü ile ailesinden ve özellikle babası İhsan Kutlusay’dan tepki görmektedir.

İşten çıkıp derse yetişmeye çalışan Serra, otelde yaşadığı bir olay sonucunda okula limuzinle giderek tüm bakışların üzerinde toplanmasına neden olur. Serra’nın ünü okulda hızla yayılırken, Selim’le tesadüfi tanışmaları ikisinin de yaşamlarını tümüyle değiştirecektir.

Sol Yanım dizisi başlıyor, perşembe rekabeti kızışıyor! 7

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, görkemli prodüksiyonu ile çarpıcı öyküsü ile ezberleri bozmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli yer alıyor.

Tanıtım ve afişleri ile büyük ilgi gören, henüz yayına girmeden sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen ‘Sol Yanım’, STAR TV’de bu sezon perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olacak.