Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım dizisinin kamera arkasında bu dörtlü kanka oldu!

Sol Yanım dizisinin kamera arkasında bu dörtlü kanka oldu!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Sol Yanım’, bu sezon genç oyuncuları ile adından sıkça söz ettirecek. Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak… Serra’nın hikayesi diğerlerine göre bambaşka ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükleyecek!

Bu dört genci buluşturan Kuzey Üniversitesi, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. ‘Sol Yanım’ın genç oyuncuları Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey, dizideki karakterlerinin aksine kamera arkasında çok eğleniyorlar.

Sol Yanım dizisinin kamera arkasında bu dörtlü kanka oldu! 8

Rolleri gereği yıldızı hiç barışmayan oyuncular, kamera kayıttan çıkınca soluğu birbirlerinin yanında alıyor. Ekip, fırsat buldukları her an eğlenceli fotoğraflar çektiriyor.

Star TV’de ekrana gelecek dizinin yönetmeni Serdar Gözelekli, senaryo yazarı ise Melis Civelek. ‘Sol Yanım’, “Tesadüf sadece bir başlangıçtır” diyen hikayesi kadar görkemli prodüksiyonu ile de iddialı!

Sol Yanım dizisinin kamera arkasında bu dörtlü kanka oldu! 9

Sol Yanım dizisi fragmanlarının yayınlanmasından sonra daha da çok meraklandırdı. Yemin dizisini bırakan Özge Yağız’ın Sol Yanım’a geçmesi ile zaten sosyal medyada hayranlar bu diziyi not etmişti. Fragmanlar ise çok başarılı ve ilginç bir hikayenin gelişini anlatıyordu.

Sol Yanım dizisinin Star TV ekranında ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Henüz yayın tarihi ve günü duyurulmadı.