Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinin yıldızı Özge Yağız olacak derken, bir başka ünlü rol çaldı!

Sol Yanım dizisinin yıldızı Özge Yağız olacak derken, bir başka ünlü rol çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Sol Yanım dizisi, Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrolde buluşması ile öne çıktı. Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinin ilk iki sezonunda Reyhan karakteri ile büyük çıkış yapan Özge Yağız, Yeni Gelin dizisiyle parlayan Tolga Mendi ile yeni bir yapımda buluştu.

Özge Yağız’ın son dönemde öne çıkan performansı ve hayran kitlesini hızla artırması, Sol Yanım dizisini daha da çok gündemde tuttu. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı ve setten görüntüler de paylaşıldı… Özge Yağız’ın öne çıkması beklenen yapımda Defne Samyeli’nin başrol kadın oyuncusundan rol çalacağı da yeni görüntülerle ortaya çıktı.

Sol Yanım dizisinin yıldızı Özge Yağız olacak derken, bir başka ünlü rol çaldı! 10

Asena karakterinde seksi, zarafetiyle ve etkileyiciliği ile erkekleri peşinden koşturan birisi olarak izleyeceğimiz Defne Samyeli, rolünün hakkını vereceğini de her haliyle gösteriyor.

İstanbullu Gelin dizisinde Defne Samyeli’yi Siren karakterinde izleyenler hatırlayacaktır, farklı ve tarzı olan, aykırı karakterleri canlandırmak konusunda geçmişin ünlü sunucusu Samyeli’nin bir yeteneği olduğu net… Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde Zeynep olarak da ekranda yer alan Defne Samyeli için oyunculuk son 7 yıldır hayatının en önemli gerçeği konumunda…

Sol Yanım dizisinin yıldızı Özge Yağız olacak derken, bir başka ünlü rol çaldı! 11

Sol Yanım dizisinde de seksiliği ile ekrana damgasını vurması beklenen Asena karakterinin, şimdiden çok merak edildiğini ve ilgiyle izleneceğini söyleyebiliriz. Peki Sol Yanım nasıl bir dizi? Diğer detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Sol Yanım’ın fragmanları ilgi gördü.  İlk tanıtımı ve afişi ile büyük ilgi gören ve henüz yayına girmeden sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen ‘Sol Yanım’ın çok konuşulacak yeni tanıtımına Defne Samyeli’nin canlandırdığı Asena karakteri damga vurdu.

Sol Yanım dizisinin yıldızı Özge Yağız olacak derken, bir başka ünlü rol çaldı! 12

İhsan Kutlusay’la (Cansel Elçin) evliliği sayesinde arzuladığı hayata kavuşmuş ve mütevazı mahalle köklerini reddeden Asena Kutlusay, Defne Samyeli’nin göz alıcı performansı ile ekranların yeni fenomeni olmaya hazırlanıyor. Asena Kutlusay, güzelliği ve gardırobuyla olduğu kadar, hırsı ve entrikaları ile de çok konuşulacak.

Sol Yanım dizisinin yıldızı Özge Yağız olacak derken, bir başka ünlü rol çaldı! 13

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak.

Dizide başrolleri Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

‘Sol Yanım’, yakında STAR TV ekranında izleyiciyle buluşacak.