Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisiyle ilgili Star TV’nin kararı netleşti ve duyuru yapıldı!

Sol Yanım dizisiyle ilgili Star TV’nin kararı netleşti ve duyuru yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında bir dizi daha final yapıyor. Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil dizilerinin ardından bu sefer de Sol Yanım dizisi ekran ömrünü tamamladı. Çarşamba gününe alındıktan sonra yayınlanan son 3 bölümün reyting sonuçları çok düşük geldi.

Star TV’nin artık düzelme umudu kalmayan Sol Yanım dizisiyle ilgili final kararı aldığı hafta içinde haberlere yansımıştı. Dizinin 13. bölümüyle final yapması, yani 2 bölüm daha ekrana gelmesi beklentisi de aktarılmıştı. Ancak Star TV final kararını netleştirdi.

Sol Yanım dizisi 12. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak. Star TV’den yapılan duyuruda dizinin 17 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 12.bölümünün final olduğu duyuruldu.. Final fragmanı da yayınlandı.

Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu BKM’nin yapımcılığını üstlendiği dizide; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin gibi önemli isimler bulunuyordu.

Final noktasına gelinmesinde dizinin reytinglerinin ciddi şekilde düşüşü etkili oldu. Ancak ilk başlarda Perşembe akşamları yayınlanan dizi ortalama oranlar tutturabiliyordu. Star TV’nin gün değiştirerek Çarşamba gününe alması ile birlikte Sol Yanım, kemik izleyici grubunu da kaybetti ve 2’lere kadar gerileyen reytinglerin ardından final kararı da kaçınılmaz oldu.

İşte Sol Yanım dizisinin 12.final bölümü fragmanı: