Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım’ın final yapması en çok onlar için büyük talihsizlik oldu!

Sol Yanım’ın final yapması en çok onlar için büyük talihsizlik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve 12. bölümü itibariyle final yapan Sol Yanım dizisinde Burak karakterine Emre Bey hayat veriyordu. Özge Yağız, Cemre Baysel ve Tolga Mendi ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Emre Bey, iyi performansıyla da dikkatleri çekti.

2015 yılında Aşk Zamanı isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Emre Bey; Şehrin melekleri, Adı Efsane, Elimi Bırakma dizilerinin yanı sıra Exxen’de yayınlanan Yetiş Zeynep isimli projede de bulundu. Elimi Bırakma dizisindeki Arda karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, bu başarısının ardından da başrol teklifleri almaya başlamıştı. Sol Yanım dizisi de oyuncunun ilk başrolü olarak dikkat çekti.

Alem dergisine kendisi hakkında detaylar veren oyuncu, güne kahve içerek başlıyor. Keyifli bir set ortamlarının olduğunu ve ekip arkadaşlarının kendisini çok güldürdüğünü anlatan Emre Bey, “Gerçekten keyifli bir set ortamımız var. O yüzden iyi anlaştığımız insanlar. Onlarla çok eğleniyorum” diye konuşarak Sol Yanım’daki partnerlerine gönderme yaptı.

Sol Yanım'ın final yapması en çok onlar için büyük talihsizlik oldu! 8

Oyuncunun bu sözleri dizinin 12. bölümüyle final yapmasının genç isimler adına büyük talihsizlik olduğunu da gösteriyor. Böyle iyi ekiplerin toplanması her zaman bu kadar başarılı olmuyor. Ancak Sol Yanım da gelecek vaat eden 4 genç oyuncu başrolde buluştu ve güçlü performanslar da sergiledi. izleyiciler de onlara büyük destek çıktı, ancak yapım reytinglere yenildi.

Burak karakterini sevdiğini dile getiren Emre Bey, enerjisini sevdiğini, yaptığı kötülükleri ise enerjisine bağladığını ifade etti. Oyuncu, “Yüksek enerjili, sempatik bir çocuk olduğu için şeytan tüyü var, seviliyor” dedi.

Sol Yanım'ın final yapması en çok onlar için büyük talihsizlik oldu! 9

Dijital dizi projelerinin kısa ve daha derli toplu olduğunu dile getiren genç oyuncu, ilk başlarda dijital platformlarda Masum ve Şahsiyet gibi çok kaliteli işler olduğuna vurgu yaptı. Emre Bey, “Şu anda televizyonda ona yakın gibi geliyor. Oyuncu olmaya çalışan birisi olarak ben de dijital platformda daha rahat ederim diye düşünüyorum. Çünkü başı ve sonu belli olduğu için, karakteri daha iyi yansıtabiliyoruz” dedi.

Genelde repliklerini tek okuyuştan sonra çektiğini belirten oyuncu, 2 sayfalık bir sahneyi de aklında tutamayacağı, ezberinin de fena olmadığını ifade etti.

Elimi Bırakma’daki Arda karakterinin kendisi ile hiçbir alakasının olamayacağını ifade eden oyuncu, Sol Yanım’daki Emre’nin benzerlik noktasında daha fazla yanlarının olduğunu anlattı. Emre Bey, “Burak birazcık daha yakın ama ikisi de aslında yakın değil” dedi.