Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım’ın kamera arkası en az dizi kadar ilgi çekici!

Sol Yanım’ın kamera arkası en az dizi kadar ilgi çekici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Sol Yanım dizisi, reytinglerde çok iyi noktada olmasa da hikayesi ve genç oyuncu kadrosu ile önemli bir izleyici grubunun dikkatini çekmeyi başardı. Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrollerinde yer aldığı dizide, Emre Bey ve Cemre Baysel de dikkat çeken performansları ile göz dolduran isimler arasında bulunuyor.

Sol Yanım dizisi, Star TV ekranında perşembe rekabetinde yer alan bir yapım. Güçlü rakiplerle mücadele etmekte olan dizide Özge Yağız faktörü dikkat çekiyor. Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinde 2 sezonda büyük bilinirlik elde eden Yağız, ani bir kararla diziden ayrılmış ve ana akım kanallardaki dizilerde rol alma hedefini de Sol Yanım ile gerçekleştirmişti.

Genç oyuncunun, Sol Yanım’daki performansı ve güzel diksiyonu dikkatleri çekiyor. Yağız ile Mendi’nin de çok iyi bir partner olması izleyicilerin ilgisini çeken bir başka detay…

Sol Yanım, dizisinde yönetmen değişikliği de yaşandı. Dizinin yeni yönetmeni ise son olarak Hercai’de görev yapan Barış Yöş oldu… Yeni yönetmen ile birlikte yılbaşı akşamı bile çalışan dizinin ekibi, sette neşeli anlar da yaşıyor.

Sol Yanım dizisinin 5. bölümünün çekimlerinde neler yaşadığı ile ilgili detaylar youtube’da yayınlanan kamera arkası görüntüleri ile ortaya çıktı.

Dizi oyuncularının neşeli anları, set dışında neler yapıldığı ile ilgili detaylar dikkatleri çekiyor. İşte Sol Yanım dizisinden dikkat çeken set arkası görüntüleri: