Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım’ın Serra’sı Özge Yağız evleniyor! Gökberk Demirci mutlu haberi verdi!

Sol Yanım’ın Serra’sı Özge Yağız evleniyor! Gökberk Demirci mutlu haberi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Yağız ile birlikte Yemin dizisiyle ünlenen Gökberk Demirci, yapımda halen rolüne devam ediyor. 3. sezonda Kanal 7 ekranında Cumartesi ve pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yemin dizisinde Emir karakteri ile öne çıkan oyuncu, TV100 kameralarına özel açıklamalar yaptı.

Ünlü oyuncu, spor konusunda başarılı olmaya çalışırken zamana ayak uydurduğunu ve bir arkadaşını ziyaret esnasında gelen teklif ile oyunculuğa başladığını anlattı. Gökberk Demirci, farklı bir heyecan yaşamak adına dizi setine adım attığını belirtti. Yemin’e izleyicilerin büyük destek olduğunun altını çizen oyuncu, “Desteklerini esirgemiyorlar. Bizi çok mutlu ediyor bu, yaptığımız işii severek yapıyorduk ama dört değil sekiz kolla bağlanmamızı sağladı” diye konuştu.

Dizideki bazı olayları gerçek zanneden ve sosyal medyada mesaj yazan izleyiciler de olduğunun altını çizen Gökberk Demirci, sokakta da zaman zaman ilginç durumlarla karşılaştığını ifade etti. Emir karakteri ile çok benzer yanlarının olduğunu anlatan oyuncu, “Rol model gördüğüm herhangi birisi olmadı. Ortak yapımcımızın, yönetmenimizin, benim bir araya gelerek oluşturduğumu bir karakter. Değişik yanları var, çok üç noktaları var, sivri köşeleri var” dedi.

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız evleniyor! Gökberk Demirci mutlu haberi verdi! 8

Özge Yağız ile aşk yaşadıklarını da kabul eden Demirci, ilişkinin halen devam ettiğini vurgulayarak, “Dizide bitti. Çok mutluyuz, güzel” ifadelerini kullandı. Aşk için ilk adımın kendisinden geldiğini ifade eden oyuncu, “İlk birçok adım benden geldi diyebilirim. Şükürler olsun ki karşılığını aldım. Mutlu bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz”

Gökberk Demirci, Özge Yağız’a evlilik teklifinde de bulundu. Çiftin nikah tarihi belli değil ama evlilik kararı aldıkları net. Oyuncu, “Tarih yok. Birazcık gidişata bıraktık kendimizi. İkimiz de aynı işi yapıyoruz. Malum tempo, şartlar. Biz artık zamana ayak uydurmaya çalışıyoruz. Şartlar ne zaman gösterir ise en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız evleniyor! Gökberk Demirci mutlu haberi verdi! 9

Sevgilisi ile aynı yapımda rol almanın çok keyifli olduğunu, şimdi ise ayrı dizilerde yer aldıklarını ifade eden oyuncu, gelecekleri için, daha mutlu olmak için çaba harcadıklarını, yoğun çalışmayı da kabullenmek durumunda olduklarını ifade etti.

Gökberk Demirci, “Her şeyi, bir insanda olabilecek her şey” diyerek sevgilisinin her yönünü çok beğendiğini sözlerine ekledi.