Ana sayfa Dizi Haberleri Son anda final kararından dönen Kara Tahta’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Son anda final kararından dönen Kara Tahta’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, birkaç gün önce ilginç gelişmeler yaşamıştı. TRT 1’in önce dizinin final yapmasına karar verdiği ardından bu kararından vazgeçildiği öğrenildi. Ancak yeni bölümün ekrana gelmemesi izleyicilerin kafa karışıklığını sürdürüyordu. Kara Tahta dizisiyle ilgili yeni bir haber daha geldi.

Yaklaşık iki ay önce TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan, başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner ikilisinin rol aldığı Kara Tahta dizisi reytinglerde bir türlü beklenen çıkışı yapamayınca hakkında final kararı verilmişti. Ancak ilginç bir şekilde kısa süre sonra TRT’nin bu karardan vazgeçtiği ve dizinin devam edeceği öğrenildi.

Bu haber dizinin hayranları arasında doğal olarak büyük sevince yol açtı. Ancak bir türlü resmi açıklama yapılmaması ve çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölüm tanıtımının bir türlü yayınlanmaması izleyicinin kafasının karışmasına neden olmuştu.

Son anda final kararından dönen Kara Tahta’nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 114

Kara Tahta dizisi dün akşam özel bölümle ekrana geldi. Bununla birlikte diziden güzel bir haber de paylaşıldı. Buna göre Kara Tahta’nın yeni bölümü önümüzdeki hafta ekrana gelecek ve izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Diğer kanallara göre reyting kaygısı daha az olan TRT 1’in, Kara Tahta’nın final yapması yönündeki kararı şaşkınlıkla karşılanmıştı. Miray Daner, Furkan Andıç ve Cengiz Bozkurt’un başrollerinde yer aldığı dizinin mevcut ortamda çok iyi reytingler alamasa bile TRT1’in yıllardır kurduğu bu güçlü imaja zarar verecek şekilde bitirilmesi yanlış bir adım olacaktı.

Edirne’de yapılan çekimler sırasında Furkan Andıç, bir süre önce sette yaşanan kaza nedeniyle dizini incitmiş ve bir menisküs ameliyat geçirmişti. Oyuncu, bir haftalık dinlenmenin ardından yarasının iyileşmemesine karşın sete gelip işine devam etmişti.