Ana sayfa Dizi Haberleri Son dizilerinde başarıyı yakalayamayan Seçkin Özdemir, Rusya’da büyük moral buldu!

Son dizilerinde başarıyı yakalayamayan Seçkin Özdemir, Rusya’da büyük moral buldu!

tarafından ker_def

25 Ağustos 1981 İstanbul doğumlu olan Seçkin Özdemir, Müjdat Gezen Sanat Merkezi çıkışlı bir oyuncu. 2008 yılında Yaban Gülü dizisinde Burak olarak ilk kez ekrana gelen Özdemir, Al Yazmalım dizisinde İlyas, Muhteşem Yüzyıl’da ise Leo olarak tanınmıştı.

Bir Aşk Hikayesi dizisinde Korkut Ali karakteriyle iyi bir çıkış yapan Özdemir, Günahkar, Acı Aşk, Kiralık Aşk, Racon, Ateş Böceği ve Tehlikeli Karım dizilerinde rol aldı.

Ateş Böceği ve Tehlikeli Karım dizilerinde umduğunu bulamayan oyuncu, kariyerinde durgunluk dönemine yaşamasına karşın hayranlarının ona olan ilgisi devam ediyor.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da hayranları bulunan oyuncu, Rusya’da büyük moral buldu.

Milliyet Blog yazarlarından Çetin Kaya, oyuncunun Rusya’da devam eden Dünya Kupası sırasında gördüğü ilgiyi köşesinde yazdı:

Son dizilerinde başarıyı yakalayamayan Seçkin Özdemir, Rusya'da büyük moral buldu! 7

“Dünya kupası maçlarının oynandığı Moskova ya giden yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir Rus hayranlarından yoğun ilgi gördü…

Kaldığı Otelin girişinde bekleyen onlarca hayranı Özdemir dışarı çıkar çıkmaz çığlıklar atarak sevgilerini belli ettiler. Ünlü oyuncuda bu coşkulu anları sosyal medya hesabından kısa videolar halinde paylaştı ve Moskova’daki hayranlarına teşekkür etti…

Rusya da büyük ilgi gören yakışıklı ve ünlü oyuncu Seçkin Özdemir neredeyse sokaklarda adım atamıyor her köşede rus kızlar yanına geliyor ve ilgi gösteriyor…

Sosyal medyadaki bazı resimlerden birinde Rus kızlar yakılıklı oyuncuyu ortalarına almış ve adeta hareket ettirmiyor…

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Seçkin Özdemir ise bu ilgiden çok memnun sevecen ve samimi tavırlar takınan ünlü oyuncu Rusların gönlünde taht kurdu…

Rusya’nın birçok noktasından ünlü oyuncunun kaldığı otelin önüne gelen ve onu görmek için bekleyen kızlar yakışıklı oyuncuya dokunmak , sarılmak ve onunla fotoğraf çektirmek için birbirleriye yarışıyor… Otelin önünden çığlık sesleri eksik olmuyor!

Rus kızların ilgi odağı olan yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir’in Moskova’dan ne zaman döneceği ise şuan için bilinmiyor.”