Ana sayfa Dizi Haberleri Son günlerin tartışmalı iki ismi Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın dizisi geliyor!

Son günlerin tartışmalı iki ismi Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır’ın dizisi geliyor!

tarafından ker_def
Vurgun dizisi Fox TV ekranında fırtına mı estirecek, yoksa fırtınası çabuk mu sönecek?

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Deniz Çakır ile Erkan Petekkaya’nın başrolde yer aldığı Vurgun dizisi merakla bekleniyor.

Bunca tartışma ortamında Fox TV’nin Vurgun dizisinin nasıl bir reyting alacağı merak konusu. Dizi Ocak ayının son haftasında izleyici ile buluşacak ama tam yayın tarihi belli değil.

İçkili restoranı olmasına karşın içkinin yasaklanmasını savunması ile olay olan Erkan Petekkaya ve son günlerde başörtülü kadınlarla diyalog yaşadığı iddiaları ortaya atılan Deniz Çakır, Vurgun ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun” dizisi, 10 yıl sonra komadan uyanan Kemal’in eşi ve Reyhan’ın hikayesini anlatıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

On yıl sonra komadan uyanan Kemal’in hikayesini konu alan Vurgun dizisi Ocak ayının son haftasında Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak.

Vurgun dizisi 1. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı: