Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar dizisi geliyor! İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

Son Nefesime Kadar dizisi geliyor! İşte diziyle ilgili tüm detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın rol aldıkları yeni dizi Son Nefesime Kadar, özellikle oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekmekte. Fox TV’nin yeni ve iddialı dizisinin hazırlıkları uzun zaman önce başlamıştı. Bazı oyuncuların ismi de diziyle anılmaya başlanmıştı ama tam kadro henüz yeni ortaya çıktı!

Dizinin başrollerinde, artık izleyicinin oyunculuklarıyla rol aldıkları her yapımda takdirini toplayan iki isim Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay birlikteliği, bu kez merak konusu. İki deneyimli oyuncunun yeni dizilerinde nasıl rollerle izleyici karşısına çıkacakları henüz net değil ama rollerle ilgili kısa bilgiler de gelmekte.

Son Nefesime Kadar dizisinin Pazar akşamları yayınlanacağı öğrenildi. Bir süredir reytingleri ile final sinyalleri veren Elkızı dizisinin 13. bölümde ekrana veda etmesi ve yerine yeni dizinin gelmesi bekleniyor.

Bu planlamaya göre, üç hafta sonra Elkızı final yaparken, Son Nefesime Kadar dizisi de onun yerini alacak. Fox TV’nin hafta içi her günü dolu. Cumartesi akşamları ise iddialı bir yapım olan Maske Kimsin Sen yarışması ekrana gelmekte.

Son Nefesime Kadar dizisi geliyor! İşte diziyle ilgili tüm detaylar... 7

Elkızı dizisinin final söylentilerinin ardından, Son Nefesime Kadar dizisinin de onun yerine gelmesi olası bir durum. İzleyicinin bir kaç hafta sonra izlemeye başlayacağı Son Nefesime Kadar dizisinin setinde kısa bir süre önce koronavirüs vakaları nedeniyle çekimlere ara verilmişti.

Rojda Demirer ile Nurgül Yeşilçay virüsü kaptı ve izolasyon süreçlerinin ardından yeniden sete döndüler. Çekimelri son hız devam eden dizide kimlerin hangi rollerde yer alacağı ise belli oldu.

İşte dizideki ünlü oyuncular ve canlandıracakları karakterler:

Nurgül Yeşilçay (Mihri),
Emre Kınay (Ferzan),
Ertan Saban (Vedat),
Begüm Birgören (Emel),
Rojda Demirer (Gökçe),
Baran Bölükbaşı (Ozan),
Emre Bey (Ejder),
İpek Filiz Yazıcı (Hazan),
Ahmet Saraçoğlu (Taner),
Elif Ceren Balıkçı (Ceylan),
Bülent Alkış (Cihangir),
Aysun Metiner (Şükran),
Bedir Bedir (Adem),
Süreyya Güzel (Birgül),
Yeliz Akkaya (Suzan),
Gülay Say (Betül),
Türkü Su Demirel (Saliha),
Burak Demir (Şahin),
Yağmur Öztürk (Sevda),
Mehmet Turan Doğan (Umut),
Ali Berge (Hayri)

Pastel Film’in sahibi Yaşar İrvül ile Efe Ürvil kardeşlerin yapımcısı olduğu polisiye bir hikayeyi ekrana taşıyacak olan Son Nefesime Kadar’da senaryoyu Hatice Meryem yazdı. Dizinin yönetmeni ise Deniz Çelebi Dikilitaş oldu.