Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar dizisi için verilen kararla Fox TV’nin dizi karnesinde çok ilginç bir durum oluştu!

Son Nefesime Kadar dizisi için verilen kararla Fox TV’nin dizi karnesinde çok ilginç bir durum oluştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda dizileriyle dikkat çeken bir kanaldı Fox TV. Ancak özellikle 2021 Eylül ayından itibaren başlayan sezondan bugüne kadar gelen süreçte alınan kararlar, kanalı bambaşka bir noktaya getirdi! Fox TV, aslında unutulmaz dizilere imza atan son yılların öne çıkan bir kanalı olarak görülmekte.

Fakat ardı ardına gelen dizi seçimleri ve alınan final kararları, izleyiciyi de artık iyice şaşırtmakta! Reytinglerin düşüşe geçmesiyle pek çok dizi için Fox TV, hızlıca final kararı almaya başladı. Sezon başından beri o kadar çok dizi için bu karar verildi ki izleyicinin de başı döndü!

Hepsi birbirinden iddialı isimler ve kadrolarla ekrana gelen yapımlar, birer birer gitti! Sezon sonunu görebilecek bir kaç dizi dışında Fox TV bu sezonda aradığını bulamadı!

İlk olarak Eylül başında heyecanla başlayan iddialı yapımlarından birisi Son Yaz için ani bir final kararı geldi. Ardından Uzak Şehrin Masalı için bir kaç bölümde reyting düşük gelince ekrandan kaldırılma süreci geldi. Daha final bile yapmalarına imkan bulamadan kanalın yayından kaldırdığı dizilere giderek yenileri eklendi!

Son Nefesime Kadar dizisi için verilen kararla Fox TV'nin dizi karnesinde çok ilginç bir durum oluştu! 7

Fox TV yönetimi, sezon başından beri kararlı bir şekilde ortalamanın altında reytingler alan hiçbir diziye şans vermedi! Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elbet Bir Gün, Elkızı ve Kanunsuz Topraklar da bu diziler arasında.

Üst üste gelen final haberlerine son olarak bir yenisi daha eklendi! Yine büyük iddia ile başlayan Son Nefesime Kadar dizisi için de beklenen reytingin alınmaması ile final haber gecikmedi! Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde oynadıkları dizi, BAFTA ödüllü Happy Valley isimli BBC dizisinden uyarlanıyordu.

Hikayesi ile başta merak topladı ama istenen reytinglere ulaşamadı. Son Nefesime Kadar dizisinin 23 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan beşinci bölümünün final olacağı duyuruldu.

 

Bu karar sonrasında Fox TV’nin elinde Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Aşk Mantık İntikam dizileri kaldı şu an için!

Geriye dönük olarak bakıldığında, Fox TV’nin 2021-2022 sezonuna büyük iddialarla başladığı tam 12 dizi projesinden 8’i ekrana veda etti!

Ayrıca Aşk Mantık İntikam dizisi için de 42. bölümde final kararı verildi ve Nisan sonunda o da veda edecek.

Kanalın bir başka dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in de sezon sonunu görüp göremeyeceği bir muamma! Zira reytingleri giderek düşüyor! Ani bir final kararı gelirse şaşırmayın!

Eğer bu dizi de biterse Fox TV’nin elinde Mahkum ve Yasak Elma gibi reytingleri yüksek iki dizisi kalacak sadece!