Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi iki dizinin tahtını salladı! Birisi gidiyor!

Son Yaz dizisi iki dizinin tahtını salladı! Birisi gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin yeni ve iddialı dizisi Son Yaz’ın çekimleri sürerken, kanalın hangi diziye veda edeceği de merak konusuydu! Zira haftanın her gününde bir dizisi olan kanal, Son Yaz için bir gün açmalıydı ve bu da bir dizisine final kararı vereceğine işaretti. Reytingleri en düşük olan iki dizi, kanalın kararıyla final yapacak ve yerine Son Yaz dizisi gelecek.

Çekimleri İzmir Çeşme’de başlayan Son Yaz dizisiyle ilgili bir süredir medyada yeni gelişmelerle ilgili haberler yer alıyor. İddialı bir dizi olan Son Yaz’da Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan başrolde.

Yapımını O3 Medya yaptığı ve yönetmenliğini Burak Arlıel’in üstlendiği dizide ayrıca Ali Atay, Funda Eryiğit, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez de rol almakta. Fox TV’nin yeni dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu.

Son Yaz dizisi iki dizinin tahtını salladı! Birisi gidiyor! 9

Yayın tarihi henüz belli olmasa da Son Yaz dizisinin tahtını salladığı Zümrüdüanka ve Çocukluk dizilerinden hangisinin gideceği belli oldu! Reytingleri düşük olan iki diziden Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk’in oynadığı Çocukluk dizisi için final kararı alındı!

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde oynadığı Zümrüdüanka şimdilik kurtuldu ama Fox TV’nin yedekte tuttuğu ve hazırlıklarını sürdürdüğü başka projeleri de var. Dolayısıyla Zümrüdüanka dizisi şu anda final yapmamış olsa da ipin ucunda duruyor!

Son Yaz dizisi iki dizinin tahtını salladı! Birisi gidiyor! 10

Çocukluk dizisinin yayından kaldırılacağı şeklindeki kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı. 9 bölümü yayınlanan dizinin 11. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Fox TV’nin Cuma akşamının iddialı yapımlarının karşısına yine büyük iddialarla hazırlıkları süren Son yaz dizisini getireceği düşünülüyor.

Son Yaz dizisi iki dizinin tahtını salladı! Birisi gidiyor! 11

Dizinin hikayesi şöyle;

İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir.

Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün…

Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki “Son Yaz”dır biten.