Ana sayfa Dizi Arşivi Son Yaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Son Yaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Son Yaz, O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Burak Arlıer’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in birlikte kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Fox TV’de yayınlanan dizinin hikayesi çok gerçekçi bir anlatım ile sunuluyor ve zaman konusunda da gerçekçi bir yaklaşım uygulanıyor. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan başrolleri paylaştı. Hikayenin etkileyiciliği ve oyunculuk performansının yüksek olması Son Yaz dizisinin kısa sürede çok sevilmesini sağladı.

Son Yaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Fox TV
Yapımcı: O3 Medya
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 1 Ocak 2021
Mekan: İstanbul, İzmir
Süresi: 120 dakika
Müzik: Tuna Hizmetli
Başrol: Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan.
Oyuncular: Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Halil Babür, Sezer Koç, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Sarp İkiler, Nedim Ata Arman, Yunus Narin, Cengiz Okuyucu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/sonyazfox
Instagram: https://www.instagram.com/sonyazdizi/
Facebook: https://www.facebook.com/sonyazfox/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzYNcw7NI3KA2bimswFRY8g
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Son-Yaz/izle

TÜM HABERLER:

Son Yaz dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Son Yaz dizisi Fox TV ekranlarında başladığı günden itibaren, gerek oyuncu kadrosu gerekse oyunculuk performansları ile göz dolduruyor. Ekranlara iddialı giriş yapan dizinin oturmuş bir seyirci kitlesi oluşsa da reytingleri her hafta farklılık gösteriyor. Dizinin hikayesi izleyicileri cezbeden en önemli sebep. Ayrıca başrol oyuncularının yüksek performansı göz doldururken, Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’ın çok iyi bir dizi çifti olması da yapıma gösterilen ilgiyi artırıyor.

Son Yaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması.

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.
Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.

Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır. Selim, ne pahasına olursa olsun evliliğini kurtarmak zorundadır. Akgün Gökalp’in ise bu zorunlu yol arkadaşlığına ‘eyvallah’ demeye hiç niyeti yoktur. Selim Kara’nın, babasını yıllar önce tutuklayan savcı olduğunu öğrendiğinde işler iyice karışacaktır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter) karakterler
Alperen Duymaz (Akgün)
Ali Atay (Selim)
Funda Eryiğit (Canan)
Hafsanur Sancaktutan (Yağmur)
Emre Karayel (Fatih)
Sinan Tuzcu (Metin)
Şebnem Dönmez (Serap)
Arif Pişkin (Selçuk)
Halil Babür (Soner)
Sezer Koç (Emel)
Yasemin Yazıcı (Naz)
Erdem Şanlı (Kaan)
Sarp İkiler (Arda)
Nedim Ata Arman (Altay)
Yunus Narin (Eray)
Cengiz Okuyucu (Ahmet)

Son Yaz Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Son Yaz dizisinin çekimleri genel olarak İzmir’in Çeşme, Karaburun ve Urla ilçelerinde gerçekleştiriliyor. Ayrıca İstanbul’un çeşitli semtlerinde de çekim yapılıyor.

JENERİK:

Son Yaz dizisinin müzikleri Tuna Hizmetli’ye ait. Dizinin duygusal ve hüzünlü jenerik müziği de dikkat çekici.

FRAGMANLAR:

Son Yaz dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Aralık ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Son Yaz dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından takip edebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Son Yaz dizisi 2021 yılının ilk günü Fox TV ekranlarında izleyici ile buluştu. İddialı oyuncu kadrosuyla merakla beklenen dizi her Cuma saat: 20.00’de Fox TV’de izleyicisi ile buluşuyor.

Son Yaz dizisinin yayınlanmış tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

İstanbul ve İzmir arasında çekimleri devam eden dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncuların kısa sürede birbirleri ile kaynaştığı ve teknik ekiple aralarındaki uyumlu işbirliği de gözlerden kaçmıyor.