Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde ayrılıklar sonrası yeni kararlar üst üste geliyor!

Son Yaz dizisinde ayrılıklar sonrası yeni kararlar üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz geride bıraktığımız sezonun en göz alıcı hikayelerinden birisine sahip diziler arasındaydı. Fox TV ekranında yayınlanan dizinin finali çok üzücü oldu… Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit’in ikinci sezonda olmayacağının ortaya çıkması dizi hayranlarını çok üzdü… Sadece Eryiğit değil, hikayede birçok isim yeni sezonda yok.

Sonradan diziye katılan Olgun Toker ve Funda Eryiğit’in dışında; Emre Karayel, Şebnem Dönmez ve Erdem Şanlı da hikayenin ikinci sezonunda olmayacak. Bu ayrılık kararlarına şaşıran dizi hayranları, ikinci sezonun nasıl geçeceğini de merakla bekliyor. Senaristlerin yeni bir dönem için yoğun şekilde çalıştıkları da biliniyordu. İkinci sezondan ilk detaylar da ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Son Yaz dizisi hayranlarının heyecanla beklediği senaryonun yeni haline yönelik bazı detaylar sundu. Kulis bilgisine göre Son Yaz dizisinde zaman atlaması yaşanacak. Gerçi bu durum zaten biliniyordu. Ayrıca ilk sezonu Çeşme’de çekilen dizi artık İstanbul’a taşınıyor…

Son Yaz dizisinde ayrılıklar sonrası yeni kararlar üst üste geliyor! 7

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerde yer almaya devam edeceği Son Yaz dizisindeki bu zaman atlamasının yanı sıra Rize sahnelerinin de olacağı ortaya çıktı. Birkaç yıllık zaman atlaması ile bambaşka bir dünyanın izleyicilerin karşısına çıkartılacağı da gelen bilgiler arasında.

İstanbul’da hikaye nasıl devam edecek ve neden Rize sahneleri de yer alacak? İşte bu soruların yanıtları henüz yok. Ancak Halil Babür’ün canlandırdığı Soner karakterinin ailesinin de ikinci sezonda hikayede geniş şekilde yer alacağı ortaya çıktı.

Bu durum diziye yeni isimlerin katılacağı anlamı da taşıyor. Yeni karakterler için kimlerle görüşülüyor, netleşen isimler var mı, işte bu konularda da bir bilgi henüz yok.