Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde ayrılıklara bir yenisi eklendi, hüzün çöktü!

Son Yaz dizisinde ayrılıklara bir yenisi eklendi, hüzün çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz, bu akşam 8. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin hayranları heyecan dolu, zira dizide yaşanan ayrılıkların hüznü yeni bölümün üzerine çökecek. Dizide Selim ve Canan’ın ayrılması ve boşanmanın da resmen gerçekleşmesi yeni olayları beraberinde getiriyor. Fatih, Canan’a yanaşıyor, Selim ise deliriyor.

Son Yaz dizisinin şimdiye kadar en duygusal sahneleri de yine bu bölümde olacak. Akgün ile Yağmur’un ayrılığı da çok etkileyici bir şekilde sunuluyor. Funda Eryiğit, Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Akgün’ün Yağmur’a söyleyemediği, içinde kalan sözleri yürek yakacak.

Hayal kurmayı Yağmur sayesinde öğrenen Akgün, ona veda ederken bile içindeki sevginin büyüklüğünü ifade edemeyecek. Yağmur ve annesi Canan, ayrılıkların getirdiği hüznü yansıtacak.

Dizide Selçuk karakterine hayat veren Arif Pişkin de bu bölümde son kez izleyici ile buluşacak. Akgün, babasının ölüm haberini alacak ve Selim onu cenazede teselli etmeye çalışacak. Peki başka neler olacak? İşte tüm detaylar:

Selim’in tanığının ölümünden kendini sorumlu tutan Canan hala yaşadığı olayın etkisinden kurtulamamıştır. Selim Canan’ı teselli etmeye çalışsa da o da bu olaydan kötü etkilenmiştir. Akgün, Yağmur için endişelenirken kendi babasının ölüm haberini alır ve Selim’le beraber cenazeye katılmak üzere İstanbul’a giderler.

Akgün babasını affetmeyeceğini söylemiş olsa da ölümü onu çok üzer. Ancak bu üzüntüsü yerini bir sürprize bırakacaktır. Cenaze dönüşü Selim hızla köstebeğin peşine düşerken Akgün ise Selim’e söylediği yalanların vicdan azabına dayanamaz ve temelli İstanbul’a dönmeye karar verir.

Yağmur Akgün’ün bu kararını kabullenmek istemez. Akgün ise İstanbul’a dönmeden önce görülecek son hesabın peşine düştüğünde Selim’in köstebeğe hazırladığı tuzağa doğru yol aldığından habersizdir.